Huawei Mate 10 Pro EMUI 9.0 ve Android Pie güncellemesi

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Huawei' nin Mate 10 Pro modeline iki önemli güncelleme geldi. Android 9.0 Pie ve EMUI 9.0 arayüz güncellemesi yayınlandı. Yükleme OTA ile Avrupa' da başladı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android 9.0 Pie güncellemesi bazı cihaz üreticileri tarafından üst modellere gelmeye devam ediyor. Bunlardan biri olan Huawei, EMUI 9.0 ve Android Pie güncellemesini Mate 10 Pro için yayınladı. 

Huawei’ nin Android 9.0 ile çalışacağı EMUI 9.0′ ı bir kaç ay önce tanıtmıştı. Bu güncellemeyi ilk alan Mate 20 olmuştu. Şimdide Mate 10 Pro için dağıtıma başlandı. 

Android Pie, Mate 10 Pro için şu an bazı model seri numaraları için Avrupa’ da başlandı. Bu cihaz hem yeni arayüzle hem de Pie ile tanışacak. 

Huawei Mate 10 Pro EMUI 9.0 ve Android Pie güncellemesi

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android Pie ve EMUI 9.0 güncellemesi 

Güncellemeyi ilk alan cihaz BLA – L09 ve L29 model numarasına sahip. Güncelleme detayında GPU Turba 2.0 (oyun modu olarakta anılıyor), çentik için destek, uygulamalarda daha hızlı geçiş ve çoklu geçişler, yeni parmak hareket özelliği, “Al Support” özel parlaklık yani yapay zeka ile ortam ışıklarını sensörlerle ışık seviyesinin ayarlanması. 

Pie sürümüyle yapay zekanın daha ön plana çıkması sağlanıyor. Kişiselleştirilmiş kullanıcı deneyimini sonuna kadar sunacak. Pie’ de çokta hızlı ayarlara geçiş, daha iyi bildirim seçenekleri, güvenlikte ve yardımcı uygulamalarda güçlendirme, arka plana daha hakim olma ve daha uzun batarya süresi için gerekli öneriler.

Huawei Mate 10 Pro güncellemesinin dosya boyutu 2.2GB.


Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2018, 09:57

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak