Huawei P20 EMUI 9 güncellemesi geliyor

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Huawei, bir çok telefon modeli için EMUI 9 güncellemesini sunmaya hazırlanıyor. Bunlardan biri Huawei P20 EMUI 9 güncellemesi yakında Türkiye dahil çoğu ülkeye ulaşacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei’ den P20 kullanıcılarına müjdeli haber. Android 9.0 arayüzü EMUI 9.0 Huawei P20 modeline geliyor. 

Yeni düşen habere göre Huawei P20 EMUI 9.0 güncellemesini alacak. Tabi şu an Çin kullanıcılarına yeni arayüz ulaştı. 1-2 Ay içerisinde global olarak dağıtımı yapılacak EMUI 9.0 telefona ayrı bir hava katacak.

Huawei P20 EMUI 9.0 özellikleri

Genel performans verimi ile geliyor. 2.0 Turbo, dokunmatikte verdiği yanıtta gecikme süresinde % 36 azaldı. 2. Nesil Turbo versiyonda desteklenen Mobil Legends ve Pubg oyunlara yenileri eklendi. Yüz tanımada, otomatik şifre doldurmada ve parmak izinde şifre yöneticisi yenilenerek geliyor. Çok hızlı şekilde al assistanı çalışacak. Aynı anda çoklu işlemler daha hızlı olacak. Yeni yönetim asistanı…

Huawei P20 EMUI 9 güncellemesi geliyor

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

EMUI 9 güncellemesi alacak telefonlar

Huawei P20 Pro, Huawei Mate 10, 10 Pro, Porsche Design, Mate RS, Honor Play, Honor 10 ve View 10 alacak. Bu modeller, yeni arayüzü ne zaman alacak henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak