Lenovo Android 8.0 ne zaman gelecek

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Lenovo, 2018 Haziran ayında Android 8.0 güncellemesi alması bekleniyor. Lenovo K6, Power, Note, Vibe, Moto Z, Moto Z2, Play, Moto G4, Plus ve Moto G5 tabi her hangi bir sürpriz olmazsa…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android dünyasının önemli telefonlarından biri olan Lenovo, yeni çıkan Android işletim sistemlerinde pek aceleci davranmıyor. Öyle ki Android 8.0 sürümünü kullanmak için epey yavaş davranarak 2018 yılına bu işlemi ötelemiş durumda. Bu durum kullanıcıları aslında biraz üzmekte. Çünkü tahminler tutarda 2018 yılında güncellemeler telefonlara gelirse kısa bir süre sonra Android yeni bir sürüm yayınlayarak 8.0’ın devrini kapatabilir.

Lenovo tarafından yapılan açıklamalarda K8, K8 Plus ve K8 Note modelleri önümüzdeki yıl Android 8.0 işletim sisteminin güncellemesini alabilecek. Güncellemenin 2018 yılının yaz aylarına denk geleceği yapılan açıklamalar arasında. Çinli şirketin planlarına göre Lenovo K8, 2018 yılının Haziran ayında Andorid 8.0 güncellemesini almış olacak. Bir ay sonra yani Temmuz ayında ise K8 Plus ve K8 Note modelleri güncellemeleri alabilecekler.

Lenovo Android 8.0 güncellemesi

Bilindiği gibi Android kendini sürekli yenileyen ve her yıl yeni bir sürüm geliştiren işletim sistemidir. Bu denli hızlı gelişen işletim sistemine kullanıcılar hemen kavuşmak istemekte. Birçok marka bu konuda elini hızlı tutarak güncellemeleri hemen almakta. Ancak Lenovo bu sefer oldukça geç güncelleme alması kullanıcıları üzmekte.

Android işletim sistemi Lenovo’nın işletim sistemini güncellemesinden bir ay sonra yeni bir işletim sistemi olan Android 9.0’ı yayınlaması gündemdeyken oldukça geciken bu güncelleme sonrasında Çinli şirketin nasıl bir yol izleyeceği ise şuan için bilinmiyor ancak hızlı bir şekilde güncellemeleri alması oldukça önemli.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Lenovo’ nın çok sayıda çıkardığı telefon modelleri: Lenovo K6, K6 Power, K6 Note, P2, Vibe P1m, Vibe P1 Pro, Lenovo Vibe K5 Plus, Vibe S1, Vibe K5, K5 Note, Vibe X2, Lenovo Moto Z, Moto Z2, Moto Z Play, Moto G4, Plus, Moto G5 ve…

Lenova' ya Android 8.0 ne zaman gelecek


Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2019, 20:12

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak