Nokia 6.1 Plus Android 9.0 güncellemesi

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Nokia 6.1 ve Plus telefonlar için Android 9.0 güncellemesi yolda. Nokia Plus modeli için Beta sürümü kısa süre önce yayınlamıştı. Tam sürüm yakında indirmeye açılacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Nokia firmasının üretimini gerçekleştirmiş olduğu 6.1 modeli ve Plus modelinde geçtiğimiz günlerde Android işletim sistemine ait olan 9.0 güncellemesinin geleceği duyurulmuştu. Cihaz kullanıcılarının oldukça sevinmesi ve yeni güncellemeyi heyecanla beklemesi üzerine Android işletim sistemine ait olan bu güncelleme modeli yavaş yavaş dünya genelinde cihazlara dağıtılmaya başlandı. 

Nokia 6.1 Plus Beta Android 9.0 sürümü yayınladı. Stabil sürümde yakında yayınlanması bekleniyor. 

Nokia 6.1 Plus Android Pie güncellemesi

Nokia 6.1 Plus Android Pie güncellemesi ile buluşuyor! Android işletim sisteminin 9.0 versiyonu olan ve firma tarafından Pie adı verilen güncellemesi Nokia 6.1 Plus modeli için duyurusunun yapılması ile beraber bir çok cihazda kullanılmaya başlandı. Yeni güncelleme ile beraber cihazların performansında da gözle görülür bir artış olduğunu söyleyen kullanıcılar bu güncellemeden oldukça memnun kalmış durumdalar. Baştan aşağı yenilenen ara yüzü ile beraber geliştirilmiş pil performansı cihazın yenilenmesine yardımcı oluyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Nokia 6.1 Plus Android 9.0 güncellemesi

Nokia 6.1 Plus özellikleri

Yeni işletim sistemi ile beraber dikkatleri üzerinde toplayan Nokia 6.1 Plus modeli 19:9 formatındaki IPS ekranı, 5.8 inç büyüklüğü, Snapdragon 636 işlemci sistemi, 1.8 GHz hızında çalışan işlemci sistemi, 8 adet Kyro 260 çekirdeği ve Adreno 509 GPU ile birlikte oldukça donanımlı bir telefon.

Kullanıcısına hızlı menü geçişleri, sağlam donanımları ile beraber hizmet veren bu telefonun Android 9.0 Pie işlem sistemi ile buluştuktan sonra daha hızlı çalıştığı sosyal medya uygulamalarında gelen yorumlarda dikkat çekenler arasında.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.