Nokia Android 8.0 Oreo güncellemesi gelecek!

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Nokia ürün sorumlusu Juho Sarvikas' un yaptığı açıklamada Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6 ve Nokia 8 Android 8.0 Oreo güncellemesi geliyor. Sürüm güncelleme desteği en az 2 yıl.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Çok eskiden cep telefonu dendiğinde ilk akla gelen marka Nokia olurdu. Hem dayanıklılığı ile hemde zamanın en iyi tasarımlarına sahip modeller üreten efsane markaydı.

Zamanın efsanesi Nokia, geçte olsa Android işletim sistemini tercih ederek büyükler arasında kendine yar arıyor. Nokia kullanıcılarının merak ettiği sorulardan biri olan yeni işletim sistemi Android 8.0 Oreo’ ya Nokia geçiş yapacak mı? Ürün pazarlama sorumlusundan gerekli açıklama geldi. Nokia 3 dahil tüm modellere gelmesi planlanıyor.

Android kullanıcıları, Nokia’ nın Android modellerini alırken tereddüt ederek alan çok sayıda kullanıcı olmuştur. Bunun en büyük nedeni güncelleme desteğinin devam edip etmeyeceğinin belli olmaması.

Bilinen çoğu mobil cihaz üreticileri Android 8.0 güncellemesini vereceklerini duyurdu. Nokia’ da daha yeni güncelleme yapılacağını Twitter üzerinden duyurdu. Tabi hala çoğu üretici Android 6.0′ dan Android 7.0′ a geçiş tamamlanmamışken bakalım Android Oreo‘ ya geçiş nasıl olacak. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yapılan açıklamada ek bir bilgide tüm cihazların en az 2 yıl güncelleme desteğinin olacağı belirtildi.

Nokia Android 8.0 Oreo güncellemesi

Nokia Android 8.0 Oreo güncellemesi gelecek!

Android 8.0 indirmeye açılış tarihi büyük ihtimal önemli markalardan sonra olacaktır.


Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2017, 01:15

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak