Note 8 ve Galaxy S8 Android Pie indirmeye açılıyor

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung Android Pie güncelleme takviminde Note 8 Android 9.0 ve Galaxy S8 Android Pie güncellemesi görüntülendi. Tam sürüm iki üç ay içerisinde yayınlanıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung, kısa süre önce S9 için yayınladığı Android 9.0 güncellemesini şimdide Galaxy S8 / Plus ve Note 8 için yayınlıyor.

Her iki telefon içinde yayınlanacak Android 9.0 sürümü beta olarak indirmeye açılacak. Test bilgisinin yayınlanması kullanıcılarını sevindirecek. Samsung bu güncelleme konusunda sıkıntı çıkaran markalardan biri. Malum çok fazla model olunca yetiştiremiyorlar. Hatta çoğu modelin yazılım konusunda fişini çekiyorlar.

SamMobile’ den duyurulan güncelleme bilgisi yakında Note 8 ve Galaxy S8′ e ulaşacağınız gösteriyor. Android Pie tam sürümü biraz daha zaman alabilir. Esasında tam sürüm olarak yayınlanabilir. Ama sürekli yeni çıkan sürümlerde bazı sorunlara denk gelindiğinden beta olarak yayınlanması daha mantıklı oluyor.

SamMobile, Note 8 ve Galaxy S8 Android Pie güncellemesinin tam sürümünü Şubat sonu veya Mart içerisinde indirmeye açılabileceğini de belirtiyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Note 8 ve Galaxy S8  Android Pie indirmeye açılıyor

Samsung Android Pie güncelleme takvimi

  • Galaxy J7 Duo 2019 Ağustos
  • Galaxy J3 (2017) 2019 Eylül 
  • Galaxy J7 (2017) 2019 Temmuz
  • Galaxy Tab S3 9.7, Tab A 10.5 ve Activa 2019 Ekim
  • Galaxy A 8 Star, Galaxy J4 / Plus ve Galaxy J6 / Plus 2019 Mayıs
  • 2018 Modelleri için Galaxy TAB S4 (10.5), Galaxy A8, Galaxy A7 ve Galaxy A9 Android Pie 2019 Nisan
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak