Samsung Android 8.0 gelecek telefonlar

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung' un Android Oreo 8.0 güncellemesini alacak cep telefon modellerine yer vermeye çalıştık. Haberimizdeki bilgilerin bazıları resmi net olmayan bilgilerdir. Ama olasılıkları yüksek.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung Galaxy kullanıcılarının merak ettiği acaba Galaxy … Android 8.0 Oreo güncellemesi gelecek mi sorusunu bu yazımızda elimizden geldiği kadarıyla yanıtlamak istedik. 

Hangi cihazlar Android 8.0 alacak? Vereceğimiz listede yer alan modellerin bazıları duyumlarla eklenmiştir. Büyük ihtimal alacak modeller olduğundan yazımıza eklenmiştir. Tabi cihaz üreticilerin özellikle Samsung’ un işi belli olmaz. İş yoğunluğundan sonraya bırakabilir veya hiç getirmeyebilir.

Galaxy Android 8.0 alacak telefonlar

Galaxy S8, Note 8, Note FE, Galaxy S7, S7 Edge, Galaxy A7, Galaxy A5 ve Galaxy A3 2017 Android 8.0 güncellemesi aldı. Tabi bazı modellerde bazı bölgelere henüz gelmemiş olabilir. Galaxy A8 ve A8 Plus Android Oreo gelişmeleri devam ediyor. İkinci güncellemeyi bekliyor. Yazın bitmiş olur.

Galaxy J3, Galaxy J5 ve Galaxy J7 2017 büyük ihtimal yaz aylarında gelecek. Galaxy C7 Pro, Galaxy Tab A (8.0 ve 10.1), Galaxy Xcover 4, Galaxy C9 Pro ve J7 Max ilk önemli güncellemesini alacak. TAB S3 içinde güncelleme onaylandı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy A9 Pro Android 8.0′ dan sonraki büyük ikinci güncellemeyi alması bekleniyor.

Galaxy S6 için durum karışık. Bundan sonra daha büyük bir güncelleme gelmeyebilir. Galaxy S5, Galaxy J1, J2 ve J2 önemli büyüklükte bir güncelleme almayacak. 

Samsung Android 8.0 gelecek telefonlarAndroid 8.0 gelecek telefonlar

Android 8.0 Oreo alacak cihazlar

Şu an için resmi web sitesinde mevcut, beta ve planlanan güncelleme tarihleri açıklandı. Yazımızda yer almayan bazı modeller içinde beklendiyi yüksek tutmayınız. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Güncelleme geldiğinde Android 8.0 yüklemeyi yapmadan önce telefonun tam yedeğini alınız. Android 8.0 yüklenmiyor veya yükleme hatası ile karşılaşanlar Kies programı ile kontrol etsinler. Telefonu fabrika ayarlarına veya hard reset atarak yeniden güncellemeyi deneyebilirleri. Telefonda yeterli şarj seviyesi ve yer olmasına özen gösteriniz. Android haberleri

Samsung Android 8.0 gelecek telefonlarSamsung Android 8.0 alacak telefonlar


Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2018, 19:04

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.