Xiaomi Mi A1 Android 9 güncellemesi yolda

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Xiaomi' nin son senelerde çıkardığı güçlü telefonlarla adı sık anılır markalar arasında yerini aldı. Yeni bir habere göre Xiaomi Mi A1 Android Pie güncellemesini alacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi, Mi A1 modeline Android Pie güncellemesini yapmayı planlıyor. Bir kaynağa göre test aşamasında olan Android 9.0 görüntülendi.

Xiaomi daha önce bu modele Android 8.1 sürümü geç vermişti. Buaralar yeni Android sürümü pek gündemde değilken Android Pie’ nin görüntülenmesi kullanıcılarını heyecanlandırdı.

Xiaomi Mi A1 Android 9 güncellemesi yolda

Xiaomi Mi A1 Android Pie güncellemesi

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Geekbench testinde görüntülenen Android 9.0 beta olarak görülmekte. Güncellemenin ne zaman geleceği kesin olmasa da görüntü bir ipucu olabilir. Teste sokulan cihazlar genelde kısa süre içerisinde güncellemeyi alır.

Xiaomi Mi A1 Android 9.0 güncellemesini alarak daha stabil çalışır bir hata gelmesi bekleniyor. Tabi bazı telefonlarda şarj ve wifi sorunları görülmüştü ve kısa sürede yeni bir sürümle bu sorun çözülmüştü. 

Geekbench’ de Mi A1 Android Pie ile az da olsa daha performanslı görünüyor.


Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2018, 15:22

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.