Xiaomi Mi A1 Android 9.0 güncellemesi geldi

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Çin' in devlerinde Xiaomi Android Pie güncellemesini yayınladı. Güncelleme alan cihaz Xiaomi Mi A1 oldu. Android 9.0 güncellemesi ile ilgili haberleri ara ara vermeye devam edeceğiz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Çin devlerinden biri olan Xiaomi markası akıllı cihazlarda önemli yatırımlar yaptı. Satış rakamları da gayet başarılı. Bu yılın ilk çeyreği satış rakamlarında 4. sırayı aldı. Neredeyse Apple’ ın rakamlarına ulaşacak.

Yaklaşık iki hafta önce Çin teknoloji şirketi Xiaomi tarafından gerçekleştirilen ‘Mi A2’ modeli için sunulan Android 9.0 Pie güncellemesi bu kezde ‘Mi A1’ modeli için güncelleme geldi. Xiaomi akıllı telefonlarını Android işletim sisteminde tutarak hızla büyümeyi hedefliyor. Güncelleme Android One kapsamı dahilinde veriliyor ve bu nedenle Android 9.0 Pie sisteminin Xiaomi ‘Mi A1’ modelinin birçok üst düzey akıllı telefondan daha hızlı olacağı belirtildi. Xiaomi ‘Mi A1’ bu sayede birden fazla yeni özelliklere kapı açıyor.

Android 9.0 Pie ile gelen yenilikler!

Güncellemenin boyutu 1074 MB olarak sunulmaktadır. Android 9.0 Pie güncellemesinin en olumlu geliştirmesi ise FM Radyo özelliği oldu. Çin’deki Xiaomi ‘Mi A1’ versiyonlarında bile bulunmayan FM Radyo’nun güncelleme ile daha etkin performansa ulaşacağı belirtiliyor. Adaptif pil performansı üzerinde iyileştirme ve ekran parlaklık özelliklerinin de değiştiği dikkat çekiyor.

Xiaomi Mi A1 Android 9.0 güncellemesi geldi

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi Mi A1 Android 9.0′ a nasıl yükseltilir?

Geçtiğimiz gün itibariyle Bangladeş ülkesinde güncellemeler aktif olarak başladı. Android 9.0 güncellemesini dünyada ki bütün Xiaomi ‘Mi A1’ kullanıcıları için geçerli olacağı ise diğer bilgiler arasında yer almaktadır. Xiaomi yetkilileri güncelleme için birkaç gün bekleneceğinin sinyalini vermiş oldu.

Çin’li şirketin ‘Mi A1’ üzerindeki ilk güncelleme deneyiminden sonra kullanıcılar için aktif duruma getirecek. Android 9.0 Pie güncellemesinin aktif olduğunu kontrol etmek isterseniz; Telefonun ayarlar bölümüne girerek “sistem güncellemesi” seçeneğinden öğrenebilirsiniz. 

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak