Android mobil veri internet kullanımı nasıl kısıtlanır

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Android telefonlarda mobil veri kullanırken telefona kota koyma kısıtlama nasıl yapılır? Telefonda internet kullanımını kısıtlama. Samsung Galaxy A1 A2 A3 serisi, J1 J2 J3 serisi, Galaxy S4 S5 S6 S7 / Edge.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android cep telefonda mobil veri bağlantısı nasıl kısıtlanır? İnternet kullanımını kısıtlama. İnternete kota koyma nasıl yapılır? İnternet paketinin kullanımını kısıtlama ayarları.

Android telefonlar ülkemizde yaygın olarak kullanılmaktadır. Mobil sektörünün gün geçtikçe gelişmesi mobil cihazların her yerde ve her ortamda kullanılmasına olanak sağladı. Özellikle internet paketlerinin giderek artması ve hızlanması bu kullanımı dahada artırdı.

İnternet kullanılan bu telefonlarda genellikle paketler sınırlı ve maliyeti diğer internetlere göre pahalı olduğundan kullanırken dikkatli olmakta fayda vardır. Android mobil veri internet kullanımı nasıl kısıtlanır GSM operatörleri genellikle 1GB, 2GB, 4GB, 6GB, 8GB gibi paketler kullanıcılarına sunmaktadır. Bu pakaetler özellikle faturalı hatlar için bazen tehlike çanları çaldırmaktadır. Çünkü internet kullanım kotanız dolduğunda internet kullanımı hattınız üzerinden standart fiyatlandırmaya göre devam etmektedir. Buda yüklü miktarda faturala oluşmasına sebep olmaktadır.

Android mobil veri kullanımı sınırlama nasıl yaplılır?   

 Android mobil veri internet kullanımı nasıl kısıtlanır

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

 Android mobil veri nasıl kapatılır

Peki bu durumun çözümü nedir? İşte bu haberimizde mobil telefonlarda internet kısıtlaması nasıl yapabileceğinizi anlatacağız. Mobil veri sınırlaması için aşağıdaki adımları takip ediniz. Android telefonlarda ana ekranda yer alan “Ayarlar” kısmına giriniz. Daha sonra “Veri Kullanımı” kısmına giriniz. İlgili bölüme girdikten sonra “Mobil veri sınırını belirle” seçeneğini aktif ediniz.


Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2018, 02:55

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir