Android P numara engelleme için yenilik

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Google' nin Android 9.0 ya da P olarak adlandırılan sürüm için bir mühendisin bazı önerileri ilgi çekti. Yeni sürüme numaraları engellemek için gelişmiş bir seçenek koyulabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google yeni Android güncelleme sürümü Android P için yoğun bir şekilde çalışıyor. Yeni sürüm için Sony’ nin mühendisinden bir öneri geldi. Yeni bir özellik Android P’ ye eklenebilir.

Artık zahmet edipte numara engelleme işlemi ile uğraşmayacaksınız.

Sony mühendisinin bir kaç önerisinin olduğunu ve bu öneriler bi ihtimal dikkate alınabilir. Dikkat çeken önerilerinden biri gelişmiş bir numara engelleme özelliği.

Android P numara engelleme! Arayan kişi rehberde yoksa, özel / gizli numaradan arıyorsa ya da ankesörlü telefonlardan arama yapılıyorsa ama yine numara çıkmıyorsa Android P aramayı engelleyecek. Tabi büyük ihtimal bu özellik için aktif ve pasif etme seçeneği koyulacaktır.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android P numara engelleme için yenilik

Android P gelişmiş numara engelleme

Google, yeni Android sürümü testlerini yaptığı bilinmekte. Henüz net olmayan bazı bilgiler gelmekte. Bakalım bu yıl içerisinde neler olacak?

Ek bilgi! Acil servis gibi numaraların otomatik numara engelleme gibi durumlarında operatör tarafından devre dışı bırakılabiliyor.

özel aramaları engelleme ve gizli numaraları engellemek için şu an da telefondan arama şeklinde *253# arama tuşunu tuşladığınızda engelleyebiliyorsunuz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2018, 14:36

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir