Android Pie Galaxy Note 9' u hızlandırdı mı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Galaxy Note 9 Android Pie güncellemesi telefonu hızlandırdı diyenler var. Sizde Note 9 kullanıcısı iseniz gerçekten hızda önemli bir artış var mı? Android 9.0 hızlandırdı mı?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung nihayet Galaxy Note 9′ a Android 9.0 güncellemesini sundu. Bazı yorumlarda cihazın hızlandığı söylenmekte.

Galaxy Note 9 Android 9.0 güncellemesi en sonunda nihayet yayınlandı. Uzun zamandır yayınlanacağı bilgisinin verilmesine rağmen bir türlü yayınlanmayan güncelleme nihayet kullanıcılarına ulaştı. Android Pie Galaxy Note 9 hızlandırdı. İşte detaylar…

Android Pie yanında One UI arayüz getirdi. Yeni güncelleme tabanlı arayüzle bambaşka bir hale dönen görünüm kullanıcılarda olumlu etki bıraktı. Yeni sürüm telefona ayrı bir hava kattı. Note 9 arayüzü ve yeni Android sürümü büyük bir değişim sağladı. Arayüz için hem Samung’ un hem de Google’ nin emeği olduğunu belirtelim. Gelen arayüz görünüme sade bir hava katmış.

Android 9.0 Galaxy Note 9 hızlandırdı mı?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android Pie Galaxy Note 9' u hızlandırdı mı

Tek el ile kolay kullanım sağlayan güncelleme yanında katlanabilir desteği, gece modu yanı karanlık tema, simgelerde önemli değişi, arayüzün yuvarlak haldeki köşeli hattı, yeni fontlar, bildirimde değişim ve dahası…

Mesaj bildiriminde küçük resimlerle karşılaşacaksınız. Bildirim panelinden dokunup tüm mesajları görüntülenebilecek. Bir ilginç yenilik ise telefon renk seçeneğine göre temanın telefon rengiyle çıkma özelliği. Cihaz hangi renkte ise arayüzde o rengi alacak.

Klavye’ de geliştirme dikkat çekiyor. Yenilenen Unicode emojiler kullanım durumuna geçti. Yeni temayla klavye çevresinde bulunan uygulama renkleri klavye görünümünü değiştirecek.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

2019 İçerisinde Samsung’ un katlanabilir modelini göreceğiz. Yenilenen arayüz esas bu modellerde görünecek.


Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2019, 05:10

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.