General Mobile Discovery desen kilidi kırmak

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

General Mobile Discovery ekran kilidi yanlış girdikten sonra kilitlendi veya şifresi unutuldu ise ilk çözüm hard reset oluyor. Peki bu işlem hangi tuşla oluyor?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Discovery desen kilidi kırmak için kilit kaldırma programı arayanlar oluyor. Hatta bazıları cep telefon servislerine götürerek 20 – 30 TL vererek kilit açma işlemini yaptırıyorlar. Bir zaman yazımızdaki yöntemler yayılmamışken teknik servisler bu işlemden iyi paralar kazanıyordu. Şimdilerde ise hiç anlamayanların gitti kapı oluyor.

General Mobile Discovery desen kilidi kırmak Discovery sıfırlama: Discovery 2, Discovery Air, Discovery Elite ve diğer modellerde desen kilidi kaldırmak için yapılacaklar aynı olabiliyor. Tabi bazı modellerde farklı bir yola gitmek gerekebiliyor. Bazıları buradaki adımlar için fabrika ayarlarına döndürme nasıl yapılır şeklinde aramalar yapıyor. Zaten o bölüm açılmıyor ki işe yarasın.

Discovery cep telefonda model desen kilidi şifresini çok fazla sayıda yanlış girme sonucu telefon kilitlendi ve Gmail ile oturum açma uyarısı alıyorsanız hard reset yöntemi ile desen kilidini kaldırabilirsiniz. Android telefonum kilitlendi oturum açın diyor konumuza bakmak ister misiniz?

General Mobile Discovery hard reset için:

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • Telefonun öneri pil durumu % 50 ama altında da oluyor
  • Bu işlemle Discovery’ da bulunan tüm veriler silinecektir.
  • Telefonu kapatınız Ses Kısma ve Güç (cihazı kapatma) tuşlarına 10 sn kadar basılı tutulması gerekiyor.
  • Recovery menüsü geldiyse giriş yapınız.
  • Yoksa pili çıkarıp takıp tekrar yapınız.
  • Factory Mode /  Clear eMMC yazısına ses tuşlarıyla geliniz.
  • Güç tuşuna basıp çekiniz. 

General Mobile Discovery desen kilidi kırmak

Veriler silinmeden (fotoğraflar, rehber veya videolar) bir ihtimal bilgisayara yüklenecek bir programla resetsiz işlem yapılabilir. Net bilgiye servislerden ulaşabilirsiniz. Tabi araştırmak gerekebilir.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak