Antutu 2018 en iyi telefonlar

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Antutu testlerinde donanımsal özellikleri en iyi olan cep telefonlardan en dikkat çeken Honor V10 oldu. Huawei son yıllarda çok iddialı modeller çıkardı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Piyasa yeni çıkan akıllı telefonlardan sonra, en iyi telefonlar listesini güncelleyen Antutu; Android işletim sistemine sahip cihazlar konusunda kararsızlık yaşayan kullanıcılarına, kendi istatistikleri üzerinden yardımcı olmaya devam ediyor. İşletim sistemi, RAM, grafik performansı, depolama alanı ve kullanıcı yorumları referans alınarak oluşturulan Antutu 2018 en iyi telefonlar başlığında; akıllı telefonlar, öne çıkan özellikleri ile listedeki yerlerini alıyor.

Zirveye Samsung ambargosu

Piyasaya sürüldükten sonra, 1 ay gibi kısa bir süre içinde 8 milyon kullanıcıya ulaşan Samsung’un yeni amiral gemileri S9 ve S9 Plus; Snapdragon 845 işlemcisiyle, Antutu tarafından 2018 yılının en iyi telefonları listesinin zirvesine yer alıyor.

En iyi cep telefonları

Quad HD ve Super Amoled sonsuz ekranı ile dikkat çeken cihazlarda; 3 farklı depolama alanı (64, 128, 256 GB) alternatifi bulunması, cihazın ihtiyaca yönelik satın alınabilmesini sağlıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Antutu 2018 en iyi telefonlar

Huawei yükselişine devam ediyor

Samsung’tan sonra, Antutu 2018 en iyi telefonlar listesinin 3. ve 4. sırasında kendine yer bulan Huawei firması; Mate 10 Pro ve Mate 10 cihazlarını, 8 çekirdekli Kirin 970 işlemci ve çift kamera özellikleri ile taçlandırıyor.

İlk 4 sırayı Samsung ve Huawei firmalarına kaptıran diğer akıllı telefon üreticileri ise; Honor V10, One Plus 5T, One Plus 5, ZTE Nubia Z17, ZTE Nubai Z17s ve Xiaomi Mi 6 cihazlarıyla, Antutu 2018 en iyi telefonlar listesinde yer almayı başarıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.