Galaxy A2 Core fiyatı (yurtdışı)

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung' un yeni A modeli tanıtıldı. Çok ama çok uygun bir satış fiyatıyla yurtdışında dağıtımda olan Galaxy A2 Core fiyatı belli olurken telefonun özellikleri alt segment.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Uygun fiyatlı Galaxy A’ ya yeni bir model katıldı. Galaxy A2 Core adlı Android Go yüklü yeni model satışa çıkarıldı. 

Orta segmentte bir telefon olan ve gündelik kullanımda oldukça rahat edeceğiniz bir cihazdır. Teknik özellikleri bakımından rakiplerine oranla oldukça yüksek ve gelişmiş özelliklere sahiptir. Satın aldığınıza pişman olmayacağınız bir ürün olan ve Samsung firmasının ürettiği Galaxy Core 2 cihazı ile birçok özelliğe uygun fiyattan sahip olabilirsiniz. Hem ön, hem arak kamerası ile oldukça net ve güze fotoğraflar çekebileceğiniz cihazın çıkış yılı 2019’dur.

Galaxy A2 Core özellikleri

Android core serisinin 3. telefonu olan cihaz 16 GB dahili hafıza, 1 GB Ram ve kamerada 2 adet 5MP ile birlikte sunuluyor. Exynos 7870 işlemciye sahip olan cihaz ile donma veya kasam yaşamadan telefonu kullanabilirsiniz. Cihazın ekranı 5 inç ve 540×960 çözünürlüğe sahip. Samsung firması tarafından üretilen ürün çoğu cihazda olduğu gibi 2 yık garantiye sahip.

Batarya mAh değeri 2600 ve kamerada artı F /1.9 ve 2.2 lens bulunuyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

media 5071

Galaxy A2 Core fiyatı (Hindistan)

Ürünün ortalama satış fiyatı: Sunduğu özellikler bakımında oldukça ucuz bir fiyata sahip olan ürün şuan için 75 Dolar’dan başlıyor. Fakat ülkemizde sahip olacağı fiyat hakkında net bir şey söylemek zordur. Hem eklenecek vergiler hem de aracı firmaların karlarına göre Galaxy A2 Core fiyatı değişiklik gösterebilir.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.