Galaxy A31, A41 ve A11 özellikleri netleşmedi

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Söylentilere göre Aralık veya 2020 ilk çeyreğinde Galaxy A41, A31 ve Galaxy A11 tanıtıma çıkabilir. Her bütçeye uygun fiyatta serileri çıkaran Samsung büyümeye devam ediyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung, 1-2 yıldır Galaxy A serisinde önemli başarı elde ettiğini belirtebiliriz. Büyük satış rakamlarından söz edilen önemli modeller A serisiyle ortaya çıktı. Şirkette bu serideki modelleri güçlendirmek için önemli çalışamalar yaptığı söyleniyor.

Eskiden beri en başarılı modelleri çıkaran S serisi oldu. Hala önemli modeller çıkmakta ama A modelinde daha çok çeşit çıkarılmaya devam ediliyor. En bütçeye uygun fiyatta telefonlar satışa çıkıyor. 

Samsung 2020′ de daha çeşitli modellerle liderliğe devam edeceği görülüyor. Yakında Galaxy A11, Galaxy A31 ve Galaxy A41 tanıtıma çıkacak.

Yeni modellerin en belirgin özelliği 64 GB depolamadan söz edildiği oldu. Yine ekran tasarımında Infinity – O ve arkada 4 kameradan oluşacağı konuşuluyor. Kamera dizaynı ise dikdörtgen olabileceği tahmin ediliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Şimdilik yeni modellerin özellikleri için henüz çok erken diyebiliriz.

Galaxy A31, A41 ve A11 özellikleri netleşmedi


Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2019, 18:49

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak