Galaxy A9s fiyatı ne olur sizce

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung' un arka tarafında 4 kameralı Galaxy A9s çıkmaya hazırlanıyor. Güçlü bir donanım özelliklerine sahip telefonda 5 kamera bulunuyor. Bakalım Galaxy A9s fiyatı ne kadar olur?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy A9s fiyatı belli oldu. Hazırlamış olduğumuz haberimi güncelleyerek Çin fiyatını açıklayalım dedik. Çin’ de TL karşılığı 2800-2900 TL. 6.38 büyüklükte bir ekrana sahip modelin renk seçeneklerinde siyah, sakız pembe ve limon mavisine sahip.

Samsung, 11 Ekim etkinliğinde yeni telefon modeli Galaxy A9s’ i tanıtacak. Daha önce Galaxy A9 Pro olarak geçen model bakalım hangi isimle ve ne gibi yenilikle gelecek?

Galaxy S10 için Samsung yoğun bir şekilde mesai yapmakta. Ara ara bilgiler gelmekte. Ama S10′ un dışında yeni bir model içinde güncel bir bilgi geldi. A9s adlı yeni bir Galaxy telefonun özellikleri yayınlandı.

Dört kameradan dolayı Galaxy A9s fiyatı yüksek olabilir. Söylentiye göre arka kısmı Galaxy A9 Star modeliyle benzer gibi duruyormuş

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy A9s fiyatı ne olur sizce

Galaxy A9s özelliklerine şöyle bir bakalım

En dikkat çeken özelliği arka tarafda 4 kameranın olması. Ön kısımda 1 kamera bulunan modelin donanımıda gayet iyi. 

Ekran 6.28 2200 x 1080, 8 çekirdekli 2.2 GHz Snapdragon 660 işlemcisi, RAM 6 depolaması 128GB, grafiği Adreno 512, ön kamarası 8 MP, arka kısmıdan dikey 4 kamera bulunuyor. Bunlarda biri 24 MP, 5 MP derinlik sensörüne sahip ve diğer kameralar ise geniş açılar için kullanılıyor.


Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2018, 12:38

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir