Galaxy S10 Plus ve Galaxy S10 görünümü

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung Galaxy S10' dan yeni görüntüler geldi. Etkinlikten önce hiç bu kadar net bir paylaşımla karşılaşılmamıştır. Canlı canlı S10 ve S10 Plus tanıtım videosu sizlerle.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung 2019 etkinliğine çok az süre kaldı ve bire bir görüntüleri canlı canlı yayınlandı. Galaxy S10 incelemesi videosu YouTube’ da yerini almış görünüyor. Videoda ufaktan bir tanıtıma yer verilmiş. 

Biraz önce baktığımızda YouTube’ dan Galaxy S10 videosu kaldırılmış. Bizde sizlere bu videoyu farklı bir kanal üzerinden yayınlayalım dedik ve yayınladık. Ama sitemizde yer verdiğimizden bize de telif hakkı uyarısı gönderildi. Video bağlantı URL adresini kaldırdık.

2019 Galaxy S10 ile şimdilik anlılıyor. Bu yılın en önemli modeli olarak ön plana çıkarılıyor. Tabi sadece Samsung’ un modelleri ön planda değil. Huawei ve Xiaomi’ da buralar yeni projelerle gündemde.

Çentikli ekran eleştirileri devam ederken git gide yayılan çentik yeni Samsung modellerinde devam ediyor. Yeni Galaxy’ de ekranda yer alan yani gömülü kamera, yeni Samsung arayüzü, ekranda parmak izi sensör, 3′ lü kamerası ve çok çok daha fazlasıyla Galaxy S10 serisi geliyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy S10 Plus görünümü

Galaxy S10′ u bu kadar net gördünüz mü?

Yeni Galaxy alacaklar ön siparişleriyle gelen kulaklığı unutmasın. Malum pahallı bir hediye verilecek.

Gelelim bugüne kadar en net Galaxy S10 görüntüsüne! Paylaşılan videoda S10 ve S10 Plus canlı canlı görüntülenmekte. Etkinlikten önce görenlerden biride siz oluyorsunuz.


Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2019, 01:26

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak