Galaxy S8 ve S8 Plus telefonda yeni özellik

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus telefon modellerine gelen yeni güncelleme ile birlikte yeni bir özellik eklendi. Android 8.0 güncellemesi ile gelen yeniliğin detayları haberimizde…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung firması 2017 yılında çıkarmış olduğu amiral gemilerine yeni güncelleme ile birlikte yeni özellik kazandırdı. Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modellerine gelen Android 8.0 Oreo güncellemesi ile birlikte Dolby Atmos desteği gelmiş oldu.

2017 yılının en gözde telefon modelleri olan Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus için son güncelleme yayınlandı. Android 8.0 güncellemesi bir çok telefona 2017 yılı içerisinde gelirken Samsung firmasının 2017 amiral gemilerine 2018 yılında geldi. Kullanıcılar son android işletim sistemi olan OREO’yu merakla beklediler. Sonunda gelen güncelleme ile bu modellere yeni bir özellik eklenmiş oldu.

Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus telefonlarına yeni özellik

Galaxy S8 ve S8 Plus telefonda yeni özellik

Dolby Laboratories tarafından çıkarılan ve çok uzun zaman boyunca teknolojik cihazlarda kullanılan Dolby Atmos ses standartı artık Galaxy S8 telefonuna da geldi. Çok kısa süre öncesinde Samsung firması tarafından yayınlanan android 8.0 Oreo güncellemesi ile Samsung firmasının 2017 amiral gemilerinin ses kalitesi artırılıyor. Tabi ki bu güncellemenin beta sürüm olduğunu belirtelim.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Telefonlara gelen bu yeni özellik ünlü sosyal medya aracı olan Reddit kullanıcıları tarafından paylaşıldı. Fakat bu özellik bütün S8 ailesini kapsamamaktadır. Sadece Qualcomm Snapdragon 835 işlemcisine sahip modellerde kullanılabilecek. Samsung firmasının kendi ürettiği işlemcisi Exynos 8895 çipsetli modellerde bu özellik ne yazıkki bulunmayacak.

Son olarak ise firmanın 2018 yılında çıkaracağı S9 serisinin ise MWC 2018 etkinliği ile tanıtacak. Ayrıca Android 8.0 final sürümü Şubat ayında bütün telefon modellerine dağıtımı yapılacak.


Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2018, 11:50

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.