Galaxy S9 fiyatında indirim yapıldı

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung' tan büyük indirim! Satış rakamlarında beklenene ulaşamayan Samsung, Galaxy S9 için indirime gitti. Gittigidiyor, N11 ve Hepsiburada gibi sitelerde zaten indirimli fiyatlar vardı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Akıllı cihaz kullanıcıları tarafından Galaxy S9 uzun zaman çıkması beklendi. Çok söylenti dolaştı. Özellikle ekran tasarımı. Ama söylentiler boşa çıktı ve bazı beklenen özellikler bu modele gelmedi. Sonrasında bir ihtimal Galaxy S10′ a gelebilir dendi. Şu an S10′ a büyük umutlar beslendi.

Yeni model hakkında detaylara haber sonunda ulaşabilirsiniz.

Galaxy S9 fiyatında indirime gidildi

Samsung‘ un son çıkardığı en iyi telefon modeli Galaxy S9 ile istediği satış başarısını elde edemedi. Üstüne birde Huawei’ nin yeni modeli ve Xioami’ nin satış fiyatları Samsung’ u yeni kampanyalara yöneltti. Galaxy S9 kampanya fiyatları bakın ne kadar!

Galaxy S9 fiyatında indirim yapıldı

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung S9′ da 700-750 TL indirime gitti. Bu indirim şu an Türkiye’ ye gelmedi. Ama Türkiye’ de önemli online satış mağazalarında Galaxy S9 fiyatı 3739 TL’ den başlıyor. Fiyatların bu kadar aşağıya düşmesi yüksek fiyattan sattıkları için mi yoksa rakiplerinin uygun fiyatta satması mı?

Şöyle bir internette dolaşırken Galaxy S9 fiyatı 3739 TL Samsung Türkiye garantili satıldığını gördüm. Acaba indirim dünya geneline yansıdığında yeni fiyatı ne kadar olacak? Tabi kur farklarını unutmayalım!

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.