Galaxy S9 Mini modeli çıkıyor

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung firmasının amiral gemisi Galaxy S9 modelinin mini versiyonu çok yakında karşımızda olabilir. İşte Galaxy S9 Mini ve özellikleri…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung firması 2017 yılında piyasaya sürdüğü telefon modelleri ile gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. En son Galaxy Note 8 modelini piyasaya çıkaran firma şimdi farklı bir model ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Son çıkan amiral gemilerin  fiyatlarının oldukça fazla olmasından dolayı bu modellerden daha uygun telefonları firmalar çıkarmak için çalışmalar başlattı. Samsung firması bu çalışmaları aslında geçen senelerde yapardı. Fakat Bu yıl piyasaya çıkardığı Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modelinden sonra Mini modelinin duyurusunu yapmadı. Fakat firma gelecek sene piyasaya çıkaracağı Galaxy S9 modelinin Mini versiyonunu çıkaracak gibi.. Anlaşılan firma bu yıl aldığı karara 2018  yılında uygulamayacak.

Galaxy S9 Mini özellikleri

media 8227

Firmadan sızan bilgilere göre mart ayı içerisinde Galaxy S9, Galaxy S9 Plus modelleri ile birlikte Galaxy S9 mini modelininde resmi tanıtımı  yapılacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Peki Galaxy S9 Mini’nin özellikleri nasıl olacak ? Aslına bakarsanız şuan itibariyle Galaxy S9’un bile hangi özelliklere sahip olacağı  netleşmemişken diğer modeli ile ilgili varsayımlarda bulunmak biraz zor gibi. Fakat yinede biz sızan bilgileri sizlerle paylaşalım.

Gelen söylentilere göre 5 inç ekrandan daha küçük bir yapıya sahip olacak olan modelin kavisli bir yapısı bulunacak. Ayrıca telefonda 18:5:9 görüntü oranları olacağı yine sızan bilgiler arasında bulunmaktadır.

Galaxy S9 mini telefonda asıl bombanın teknik özellikler konusunda olacağı tahmin edilmektedir. Telefonda bulunan donanım özellikleri orta seviyede değil amiral gemilerinde bulunan özelliklere sahip olacağı söylenilmektedir.

Gelecek yıl mart ayı geldiğinde hep birlikte Galaxy S9 mini modelinin özelliklerini göreceğiz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2017, 11:48

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.