Galaxy S9 tanıtımı ne zaman olacak

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung, Galaxy S9 için startı vermişti. Net olmasa da görselleri ve özellikleri internette hızla yayıldı. Galaxy S9 çıkış tarihi olarak 2018 ilk çeyreği ya da ortalarına doğru çıkabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung markasının son ürünü Galaxy S9 önümüzdeki yıl meraklıları ile buluşacak. Birçok yeni uygulama ve özelliğin bulunduğu Galaxy S9′ un yazılım geliştirme işlemleri hali daha devam etmekte ve bu çalışmalara hız verilip yeni telefonun önümüzdeki sene satışa çıkarılması planlanmakta.

Yeni geliştirilen Galaxy s9’un içerisinde yer alan özellikler arasında çift işlemci bulunması ve bu işlemcilerin 7 nanometre mimariye sahip olacak.

Galaxy S9 özellikleri nelerdir?

5.8 inçlik ekrana sahip olacak olan yeni üründe snapdragon 845 ve Exynos 9810 işlemcileri, dört tane cortex A53 ve dört tane Cortex A73 olmak üzere 8 tane çekirdek ve Adreno 630 grafik birimi özelliği bulunacak. Yeni tasarlanan Galaxy S9’un çevre kalınlıklarının azaltılması planlanmakta. Ayrıca parmak izi sensörü ana ekranda yer alacak.

media 8167

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy S9 tanıtım tarihi

Bu kadar yeni özelliği içinde barındıran Galaxy S9’un ne zaman piyasaya çıkarılacağı ve satışa sunulacağı tam olarak kesinlik kazanmadı.

Samsung firmasından el altından öğrenilen bilgilere göre yeni akıllı telefon önümüzdeki yıl satışa sunulacak ancak tarih net olarak belli olmamakla beraber bu konuda görüş bildiren uzmanlar yeni ürünün tıpkı S8’in çıkarıldığı Nisan ayında çıkarılacağını öne sürmekte. Ancak bu kesin bir bilgi değil ve sadece bir öngörü. Ancak Samsung firmasının ürünlerini Nisan ayında çıkarmayı tercih etmesi bu öngörünün doğruluk ihtimalinin fazla olduğunu ortaya çıkarmaktadır.


Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2017, 16:42

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak