Galaxy X fiyatı yüksek olabilir

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung' un nice zamandır çıkarması beklenen bükülür cep telefonu olarak Galaxy' nin X modeli işaret edilmişti. Model için yeni gelişmeler var. Satış fiyatı doların çıkmasıyla çok olacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

İlk katlanabilir akıllı telefon olacak olan Samsung Galaxy X‘in 2019 yılının ilk aylarında piyasaya sürüleceği iddia ediliyor. Diğer telefonlardan çok daha pahalı olması beklenen Galaxy X’in 300 bin ya da 500 bin kadar üretilmesi bekleniyor.

Samsung markası diğer modellerinden milyonlarca üretirken yeni telefon konusunda daha temkinli davranacak gibi duruyor. Bu sebepten telefonun herkes tarafından satın alınması imkansız gibi duruyor.

Galaxy X özellikleri

Üretici firmanın “Winner” kod adını verdiği yeni akıllı telefonun, tamamen bükülebilir ve katlanabilir olduğu ve küçük bir tablet boyutlarında olduğu iddia ediliyor. Samsung’un Galaxy X katlanabilir telefonunun 7 inç boyutunda olacağı açıklandı. İçeriye doğru katlanan bir yapıya sahip olduğu düşünülen telefonun ayrıca ikinci bir ekranından da söz ediliyor. Gelen haberlere göre telefonun kendi ekranının dışında 3,5 inç boyutunda bir ekranı yer alıyor. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Ayrıca Kore’de yayınlanan bir rapora göre, cihazın sadece ortadan ikiye değil, birkaç katlama şekline sahip olacağı söylenmekte. Ekranın görünürlüğünü engellememek adına Samsung, telefonun yalnızca üçte iki oranında katlanmasını sağlayacak bir başka yöntem üzerinde çalışıyor. Bu sayede ekranın üst kısmının görünür olması sağlanacak ve kullanıcılar gelen bildirim, pil durumu ve diğer bilgileri bu ekrandan takip edebilecekler.

Galaxy X fiyatı yüksek olabilir

Galaxy X fiyatı ne kadar olacak

Samsung Galaxy X için fiyat konusunda da bir takım iddialar var. Şirkete yakın kaynakların aktardığı bililere göre, firmanın yeni telefon için 1.500 doların üzerinde bir fiyat ile piyasaya sürmesi bekleniyor.
 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.