Google Pixel 2 hakkında her şey

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Google Pixel 2 cep telefonun tanıtım tarihi ve özelliklerine yer verildi. Net olmayan bilgilere göre Ekim – Kasım arası satışa çıkabilir. Yeni modelin fiyatı ve donanımı dikkat çekecek.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google’ın yeni yapmış olduğu Pixel serisindeki akıllı telefonlar, dikkat çeken modeller arasındadır. 1 yıl öncesinde Google’ın satışa sunmuş olduğu Google Pixel, yeni modeli için hazırlandı ve Google Pixel 2‘yi çıkardı. Google çoğunlukla tanıtım yapacağı ürünlerin tanıtımını Eylül ayında ya da Ekim ayında yapar. 1 yıl öncesinde Google Pixel 4 Ekim tarihinde tanıtıma sunulmuştu. Bu nedenle Google Pixel 2 de bu tarihlerde tanıtım olabilir.

Google Pixel 2 modeli! Google için yapılan araştırmalar da Google’a ait üç farklı çalışma olduğu tespit edilmiştir. Walleye ve Muskie adları ile kodlanmış olan cihazların Pixel 2 ve Pixel 2 XL olacağı belirtildi. Pixel 2 XL modelinin daha büyük olacağı da aynı şekilde duyuruldu.

Google Pixel 2 özellikleri

2016 yılında sunulmuş olan Pixel modeline benzerlik göstereceği anlaşılıyor. Aralarında çok küçük farklılıklar olacak. 4 GB RAM özelliği ile birlikte 128 Mb depolama alanı olacağı, 5.99 inç ekran büyüklüğünde olacağı ve Pixel 2 XL modelinin 5.99 inç ekran büyüklüğünden daha büyük olacağı belirtiliyor. Google’ın yapmış olduğu bazı açıklamalara göre Taimen olarak adlandırılan telefonda arka yüzey, cam panel yüzeyden yapılacak ve parmak izi okuma özelliği olan telefon bu sefer arka kısımda bulunmayacak. Ayrıca bunun yanı sıra cihazda çift kamera özelliği olması beklentiler arasında bulunmamaktadır.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2017, 20:24

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir