Google Pixel 2 XL şarj sorunu

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

LG firması tarafından üretimi yapılan Google Pixel 2 XL telefonu piyasaya sürüldüğü tarihten itibaren sorunlarla boğuşmaya devam ediyor. Bu kezde Google Pixel 2 XL'de şarj sorunu ortaya çıktı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Goople firması teknoloji sektöründe birçok yeniliğe imza atmıştır. Özellikle yazılım boyutunda firmanın bir çok uygulaması bulunmaktadır. İlk arama motoru ile girdiği bu dünyada farklı yazılımları da geliştirerek yazılım dünyasında bir değer olmuştur. Fakat Google yazılımda gerçekleştirdiği başarıyı ne yazık ki cihazlarda yakalayamamıştır. Bu zaman kadar Google dünyasında piyasaya sürülen bir kaç telefon modeli bulunmaktadır. Fakat bu telefon modelleri diğer markalarla boy ölçüşecek hale gelememiştir. Firma bu telefon denemelerine yılmadan devam etmektedir. Son olarak ise Google Pixel 2 XL modelini piyasaya sürdü. Fakat bu telefonda çıktığı günden beri sorunlarla boğuşmaya devam ediyor. Her geçen gün bir Google Pixel 2 XL hatasını teknoloji forumlarında görmeye başladık.

Google Pixel 2 XL şarj sorunu

Google Pixel 2 XL telefon şarj sorunu

Google firması Google Pixel 2 XL modelini ünlü teknoloji markası LG’ye ürettirmektedir. Fakat LG firması kendi telefonlarında ortaya çıkmayan bazı sorunlar ürettiği bu telefonda ortaya çıkmaya başladı.  Son olarak ise Google Pixel 2 XL telefonunda hızlı şarj sorunu ortaya çıktı.

Googele firmasının ürettiği Google Pixel 2 XL modeli en fazla 10.5 W ile şarj olmaktadır. LG firması tarafından geliştirilen bu telefon modeli ne yazık ki hayal kırıklığı oluşturdu. Çünkü Google Pixel 2 XL modeli firmanın en büyük kozlarından biriydi. Daha önce kullanıcıların sıfır olarak aldığı ve kutudan yazılım yüklenmeden çıkan modeli bu seferde hızlı şarj sorunu ile karşımıza çıktı.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google Pixel 2 XL modeli sıfır kutusunda 18W şarj edebilen bir aparat ile kullanıcıların karşısına çıkmaktadır. Fakat bu hızlı şarj aleti ile yapılan ölçümlerde en fazla 10.5W ile şarj edildiği görüldü.

Telefonda şarj yüzdesi %65’e ulaştığında ise bu değer gitgide aşağı inmektedir. Bu sorundan dolayı telefonun tam olarak şarj olması iki buçuk saat sürmektedir.

İhtimalen firma bu özelliği bilerek telefona koydu. Çünkü bataryaya bir anda yükleme yapmayarak batarya ömrünün daha uzun gitmesini hedefledi. Fakat bu düşünce ne yazıkki kullanıcıların çok da beğenisini kazanmadı.

Bu sorunun şuan itibariyle nasıl çözüleceği merakla beklenilmektedir. İhtimalen firma bir güncelleme ile bu sorunu aşabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2017, 13:09

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.