Honor V20 fiyatı kamera özellikleri

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Honor' ın yeni telefon modeli Honor V20 fiyatı ve bazı özellikleri belli olmuştu. En dikkat çeken 48 MP kamera oldu. Son çıkan haberlere göre, V20 için medya davetiyeleri gönderildi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Honor V20 modeli için yeni haber var! Paylaşılan bir görselde Honor V20 basın davetiyeleri ilgili yerlere ulaşmaya başlandı.

Honor V20 resmi açıklamasında bu ay yani Aralık 26′ sinda Pekin’ de düzenlenecek etkinlikle tanıtımı yapılacak.

V20 raporlarında kamera özelliği 48 MP olarak netleşti. Kamera da aynı zamanda stereo 3 boyutlu özellik ve AR efekt sunulacak. Ekran tasarımında Infinity O’ ya benzer bir tasarım ve HD 2310X1080 pikselle sahip.

Honor V20 fiyatı ve basın davetiyesi

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

İşlemci tarafında 980 Kirin ve hızlı şarj 22.5 W gelecek. Android 9.0 sürümle ve tahmini Honor V20 fiyatı 406 dolar olacak. Tabi Türkiye Honor V20 fiyatı henüz belli değil.

Honor V20′ nin satışa ilk çıkacağı yer her zaman ki gibi Çin olacak. Beklenti güçlü bir donanım özelliğine sahip olacakğı ve satış fiyatı Türkiye’ de de uygun olacağı.

Honor V20 fiyatı kamera özellikleri


Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2018, 15:19

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.