HTC U12 özellikleri

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

HTC, yeni bir model ile yakında aramızda olacak. Tasarımsal acıdan büyük değişime giden HTC, donanım özelliği ile de kullanıcılarını etkilemeyi başarması bekleniyor. İşte U12…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

HTC, uzun zamandır düşüşünü engelleyemedi. Özellikle tasarım konusunda kullanıcılarını memnun etmedi. Bu düşüşü durdurmak için yeni bir tasarımı çıkarmaya hazırlanıyor.

HTC’ nin yeni modeli U12 ile hem özellik açısından hemde görünüm açısından büyük bir değişime gitti. Yeni model, bir kılıf üreticisinin paylaştığı görüntülerle ortaya çıktı.

HTC U12 özellikleri

İşlemci Snapdragon 845, RAM 8GB, dahili hafıza 128GB,  kavisli (18:9) 4K ekran, ince çerçeve, ön kısmında ve arka kısımda çift kamera, parmak izi sensör ve Type-C USB girişi. Şu an için bilinen özellikleri bunlar.

Eğer bu bilgiler doğru ise HTC, şu an için bu özellikler ve tasarım ile satışını büyük ihtimal yükseltecek. Umarım olumlu sonuçlanır. İlk akıllı telefonlardan biri de HTC’ deydi. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yeni HTC, ince tasarımı ile eski modelleri arasında çok ama çok büyük farkı ortaya koyuyor.

HTC U12 özellikleriHTC U12 tasarımHTC U12 ne zaman

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak