Huawei Honor 9N fiyatı belli oldu

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Huawei' nin yeni Honer telefon modeli 9N' nin satış fiyatı ve özellikleri yayınlandı. 9N modelin tasarımı Çin' de yapılması bir ilk olarak görülmekte. Honer telefonlar hem donanımsal hem de fiyat olarak gayet iyi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bir Çin markası olan Huawei, tüketicinin yüzünü güldüren fiyatları ile ülkemizde de oldukça popüler ve dikkat çekici bir teknoloji markası olmayı başarmıştır. Fiyat ve performans bakımından oldukça iyi bir yerde olan Huawei yeni çıkardığı telefon modelleriyle de Türkiye’de geniş bir alıcı kitlesine sahiptir. Özellikle çıkardığı Huawei P20 Pro, P20 Lite ve Mate 10 PRO çok tutulan modelleri oldu.

Huawei Honor 9N de ilk kez Çin’de tasarımı yapılan Honor serisinin en yeni modeli olma özelliğini taşımaktadır.

Honor 9N özellikleri

Huawei’nin yan markası olan Honor’un yeni modeli 9N, 13 MP +2 MP olmak üzere tasarlanmış bir arka kameraya sahiptir. İçerisinde yüz tanıma özelliği de bulunan bu model, bu özelliği yerine getirmek için sağlanmış olan ayrıca 16 MP’lik bir ön kameraya da sahiptir. 3 GB ve 4 GB’lık bir RAM özelliği de bulunan 9N modeli Kirin 659 işlemcisi ile de güçlü bir donanıma sahip olduğunu göstermektedir. Depolama alanı 32 GB, 64 GB ve 128 GB şeklinde üç seçenekten oluşan Huawei Honor 9N 5.84 inçlik bir ekranla da beğeni toplamıştır. Gelelim Honor 9N fiyatına…

Huawei Honor 9N fiyatı belli oldu

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Honor 9N fiyatı ve renk seçenekleri

Honor 9N fiyatı: 32 GB’lık versiyonu yaklaşık olarak 835 Türk Lirasına tekabül eden Honor 9N’in 64 GB’lik versiyonu 975 TL ve 128 GB’lık versiyonu ise 1250 TL’dir. Tüm modellerinde her daim uygun fiyat politikası uygulayan Huawei, ülkemizde de oldukça tercih edilen bir telefon markasıdır.

Honor 9N’in lavanta moru, safir gecesi ve mavi gibi ekstra renk seçenekleri de bulunmaktadır.


Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2018, 18:12

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak