Huawei katlanabilir telefon

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Huawei' den katlanabilir cep telefon patent başvurusu ortaya çıktı. Başvuru yeni değil 2017 yılında yapılmış. Anlaşılan Huawei' de bu kervana katıldı. Önemli bazı markaların çalışmaları devam etmekte.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Akıllı cihaz sektörü içerisinde son dönemlerde en çok atılım yapmış olan markalardan bir tanesi olarak Huawei, katlanabilir telefon üretimine gireceğini açıkladı.

Sektör içerisinde konuşulanlar ve gelen bilgilere bakıldığı zaman geçtiğimiz yıl içerisinde katlanabilir telefon için çalışmalara başlamış olan Huawei firması bu konu hakkında çıkan haberleri yalanlamayarak bir nevi doğrulamış oldu. Firmanın önümüzdeki dönemlerde telefonun tanıtımını gerçekleştirmesi bekleniyor.

Katlanabilir telefon patenti

19 Eylül 2017 tarihi ile katlanabilir telefon üretimine başlayabilmek adına World Intellectual Property Organization (WIPO) üzerinden patent başvurusunu yaptığı ortaya çıkan Huawei firmasının telefon patentinin görselleri yayınlandı. Telefonun bu zamana kadar kullanılan mekanizmalardan daha farklı ve çarpıcı oluşu ise ilk göze çarpan özellikler arasında yer alıyor. Huawei firmasının bu telefonu teknoloji severler tarafından heyecanla bekleniyor.

Katlanabilir telefon görselleri

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Katlanabilir telefon görselleri

Huawei akıllı cihaz üreticisini patenti alırken başvurusunu yaptığı görsellerin basına sızdırılması ile birçok kişi tarafından ortaya atılan fikirler büyüyor. Telefonun patenti üzerinden çıkarılan fikirler içerisinde ekran boşluklarının çok az olduğu, açıldığı zaman neredeyse bir tablet boyutunu andıracağı, ekranlar arasındaki geçişlerin boşluk olmadan yer alacağı gibi pek çok alternatif bulunuyor.

Huawei firması Lenovo, Samsung ve LG gibi teknoloji devlerinden sonra katlanabilir telefon üretiminin tanıtımını yapmış olan bir şirket olarak sektör içerisindeki bir çok kişinin telefon üretimini beklemesine neden oluyor.

Huawei katlanabilir telefonHuawei katlanabilir cep telefon


Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2018, 13:15

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak