Huawei Mate 10 Pro ve 10 Lite özellikleri

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Huawei, yeni cep telefonu modelleri Mate 10 Pro ve Lite özellikle kamera konusunda çok kaliteli olduğunu ortaya koydu. Donanımı aldığı paranın hakkını veriyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei piyasaya sürdüğü ürünler ile kullanıcılarına en iyi hizmeti sunmaya çabalamaktadır. Bu düşünce ile piyasaya çıkardığı Huawei Mate 10 Pro, tüm özellikleri öncesinde dış görünüşünün şıklığı ile dikkat çekmektedir. 

Aynı şekilde çıkardığı diğer bir cihaz olan 10 Lite’da uygun fiyatına oranla sunduğu özellikleri ile kullanıcılarının ihtiyacını fazlasıyla karşılamaktadır. Piyasaya sunulan Huawei Mate 10 Pro ve 10 Lite kamera özelliklerinin sunduğu avantajlar sayesinde kaliteli çekimler yapmaya da imkan sağlamaktadır.

Huawei Mate 10 Pro ve 10 Lite özellikleri

Huawei Mate 10 Pro özellikleri

Firma cihazı üretirken yapay zeka özelliklerinden faydalanmıştır. Huawei Mate 10 Pro, Kirin 970 işlemcisine sahip bulunmaktadır. Sekiz çekirdekli işlemci özelliği ile piyasada yer almaktadır. Cihazda bulunan 6 GB Ram ile 128 GB hafıza desteği dikkat çekici özelliktedir. 

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Amoled ekranı özellik bakımından 6 inç büyüklüğe ve 1080×2060 çözünürlük oranına sahip bulunmaktadır. En fazla dikkat çeken özelliklerinin başında, cihazın kamerasının özellikleri gelmektedir. Cihazda 12 ve 20 megapiksel özellikli çift kamera bulunmaktadır. Ön kamera özelliği 8 megapikseldir. Android 8.0 yanısıra oreo işletim sistemide, Huawei Mate 10 Pro’ da bulunan özellikler arasında yer almaktadır.

Huawei 10 Lite özellikleri

Huawei 10 lite’ de 5.2 inç’ lik ekran özelliği yanısıra, 12 megapiksel kamera özelliği bulunmaktadır. Cihazın ön kamerası 8 megapiksel çözünürlüktedir. Ayrıca 8 çekirdek işlemci, 4 GB Ram ve 32 GB dahili depolama kapasitesi cihazın diğer özellikleri arasında yer almaktadır.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak