Huawei P30 Pro özellikleri ve ekran tasarımı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Huawei' nin son açıklanan satış raporlarına göre en çok satanlarda ikinci. Bu yazımızda Huawei P30 Pro ekran tasarımı ve telefon özellikleri hakkında genel bilgi bulacaksınız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei markası, son yıllarda kendisini geliştiren ve akıllı telefon piyasasında önemli bir yer edinen markaların başında gelmektedir. Son açıklanan verilere göre en çok telefon satan ikinci marka oldu.

Son günlerde meydana gelen Amerika Birleşik Devletleri ve Çin hükümetleri arasındaki krizden sonra, Amerika’da faaliyet gösteren fabrikaların Çin sınırlarına taşınması gündeme gelmiştir. Tüm bu karışık ve siyasi olayların arasında, Huawei P30 Pro modelinin ekran tasarımı da merakla bekleyen kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Huawei P30 Pro ekran tasarımının detayları

Mate 20 ve Mate 20 Pro modellerinde dünya piyasasını ekran tasarımıyla sarsan Huawei, aynı zamanda P30 modelinde çalışmalara başladığı için ekran tasarımında yine büyük bir beklenti oluşturmuştur. Yeni amiral modelde, Mart ayında bir piyasa çıkışı beklenmektedir. Huawei P30 Pro modelinde kavisli ve çentikli bir tasarım oluşturulacaktır. AMOLED ekran tarafından BOE olarak üretileceği de gelen bilgiler arasındadır. Huawei P30 Pro Infinity – O ekran tasarımını sürdürmeye devam edecektir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei P30 Pro özellikleri ve ekran tasarımı

Huawei P30 Pro özellikleri

Huawei P30 Pro modelinin teknik donanımı, beklenen özelliklere ortak şekilde piyasaya çıkarsa 3 adet arka kamerası olacağı muhtemeldir. Aynı zamanda bu kameraların 38 MP, 20 MP ve 12 MP özelliklere sahip ana, ikinci ve geniş açı kameralardan oluşacağı beklenmektedir. Huawei P30 Pro modelinde RAM kapasitesi 8 GB’lık bir alanla kullanılacaktır. İşlemci ise Kirin 980 olabilir. Bununla birlikte Huawei P30 Pro piyasadaki heyecanlı beklentisini korumaktadır. 

Huawei P30 Pro fiyatı Türkiye için uygun olabilir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei P30 Pro özellikleri

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.