Lenovo Legion oyuncu telefonu fiyatı ne olur

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Performans testlerinde lider konuma gelen Lenovo Legion Phone' nin AnTuTu sonuçları yayınlandı. Güçlü işlemci, ram ve kamerası ile fiyatı merak konusu.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Oyun telefonlarına yönelen markalardan biride Lenovo oldu. Bu aralar dikkat çeken AnTuTu testlerinde yüksek puan alan telefonu Lenovo Legion özellikleri konusunda çok başarılı bir model olduğunu ıspatladı.

Grafik testlerine göre puanı 246,980, bellek testi 114.314 ve genelde 648,871 olarak büyük başarıya imza attı. Türkiye satışının nasıl olacağı ve Lenovo Legion fiyatı ne kadar olacağı konusunda henüz bir bilgi yer almıyor.

  • İşlemcisinde 865 Plus Snapdragon yer almakta. 1 Çekirdeğinde 3.09 GHz, 3 tanesinde 2.42 ve 4 adetinde ise 1.8 GHz kullanılmış.
  • Grafiğinde Adreno 650 ve ekran yenilemesi 144 Hz.
  • Ekran tarafında full hd plus kullanıldı. Ekranın altında parmak izi sensörü yer alıyor.
  • Kameranın arkasında 16 MP ve 64 MP bulunuyor. Selfie olarak 20 MP ve dikkat çeken taraf ise açılır kapanır mekanizmanın olması.
  • Depolamada 512 ve RAM 16 GB.
  • Hızlı şarjda 90 W, 4000 mAh bataryası, çift hoparlör ve Andorid 10 ile geliyor.

Lenovo Legion oyuncu telefonu fiyatı ne olur


Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2020, 14:45

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir