LG G7 özellikleri ve satışa çıkışı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

LG' den yeni G modeli G7 özellikleri ve satışa çıkış tarihi belli oldu. Satışa çıkmadan şimdiden LG ön siparişleri almaya başladı. Güçlü bir donanıma sahip yeni model Mayıs' ta satışta.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

LG akıllı cihaz üreticisi geçtiğimiz günlerde Güney Kore medyası üzerinden tüm dünyaya başta Kore olmak üzere Nisan sonu geldiği zaman yeni amiral gemisi olan G7 modelini tanıtacağını açıkladı. LG G7 modeli için rezervasyon yaptırmak isteyen müşteriler adına online rezervasyon modülü açarak cihaz daha çıkmadan potansiyel alıcıları tespit etmeye başladı. Mayıs ayının ortalarında raflardaki yerini alması beklene G7 modelin özellikleri de basın ile paylaşıldı.

LG G7 özellikleri

Telefonun özelliklerini basın ile paylaşan ve hızlı bir şekilde yayılmasına neden olan haberler sonucunda LG G7 modelinde tasarım olarak yan taraflarında neredeyse hiç çerçevenin olmadığı görülüyor. Cihazın alt kısımlarında yan taraflarına göre daha kalın bir çerçeve olan G7 modelinde arka bölümde yatay olarak konumlandırılmış olan iki adet kamera bulunuyor. Kameraların alt kısmında yer alan parmak izi sensörünün yanı sıra cihazın alt kısmında USB Type-C ve 3.5 mm’lik kulaklık giriş kısmı yer alıyor.

LG G7 özellikleri ve satışa çıkışıLG G7 özellikleri

LG G7 depolama özelliği

G7 modelinde güç modülünü yan kısma alan LG firması, 6 inç büyüklüğünde olan cihazı için Snapdragon 845 modelinden yararlanıyor. Cihaz içerisinde 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı bulunuyorken kullanıcıların ek ücret ödeyerek 6 GM RAM ve 128 GB dahili hafızası olan diğer ürünü de alabilmesi için çeşitli seçeneklerle ulaşım imkanı sağlanıyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bakalım yeni LG kullanıcılarından tam not alacak mı?


Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2018, 00:19

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak