LG G8 ThinQ özellikleri açıklandı mı?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

LG' den yeni bir model yolda. Şu an için sadece iddialarla gündemde yerini aldı. Çıkardığı tüm modeller çok iddialı olmayan LG, bazı tutulan modeller çıkardı. Şimdi de yeni model geliyor. G8 ThinQ detayları…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

LG akıllı cihaz üreticisi markalardan bir tanesi olarak kısa bir süre önce LG G7 ThinQ ismini verdiği G serisinin içerisinde yer alan bir cihaz üretmişti. Bu serinin devamı niteliğinde olan ve G8 ThinQ adını verdikleri bir üst modelin üretimi ve satışına dair birçok bilgi firmadan basına yansımış oldu.

Birçok detayının da verildiği ve kullanıcılarının merakla beklediği cihazlardan bir tanesi olarak LG G8 ThinQ modeli ile alakalı olarak pek çok bilgiye şimdiden erişim sağlayabilmek mümkün.

LG G8 ThinQ özellikleri açıklandı mı?

LG G8 ThinQ ekranı

LG G8 ThinQ modelinde bir önceki model olan G7 ThinQ modelinde kullanılmış LCD panel kullanımının yapılacağı yönünde kesin bir kanı var gibi. Tam olarak bir açıklama gelmese de bir önceki modelinden yola çıkarak ekranın aynı özelliğe sahip olan ancak daha değişik bir dış görünüş ile gelme ihtimali çok yüksek.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Ekran çözünürlüğünün 4K’ya kadar yükseltilmesi de yine gelen haberler arasında yer almakla birlikte cihazın ekranına dair başka bir bilgi firma tarafından verilmiyor.

LG G8 ThinQ özellikleri

Bir önceki modeline göre daha fazla yükseltilmiş olan özellikler ile birlikte piyasaya sürülmesi beklenen LG G8 ThinQ cihazının temel özelliklerine dair her hangi bir bilgi firma tarafından paylaşılmadı. Yeni bilgiler gelene kadar daha iyisinin olacağına dair kesin bir yargı durumu söz konusu.


Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2018, 11:38

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.