Özellikleri ile dikkati üzerinde çeken ASUS Zenfone AR

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

ASUS' un yeni cep telefonu modeli Zenfone AR, güçlü donanım özelliği ve etkili bataryası ile çoğu kullanıcının dikkaetini çekmeyi başardı. ASUS Zenfone AR daha fazla bölgede kullanılabilir!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Asus‘un 5.7″ ekran boyutu ile piyasa sürdüğü yeni akıllı telefonu Asus Zenfone AR; taşıdığı özellikleri ile satışa sunulduğu ilk gün, akıllı telefon hayranları etkilemeyi başardı. 8 GB Ram (bir telefonda kullanılan en yüksek RAM) , 256 GB depolama (kart desteği ile 2 TB) alanı, çift hat, 4 çekirdekli 2.35 GHz işlemci ve süper Amoled ekran ile piyasaya sürülen cihaz; Asus’un yeni amiral gemisi cihazı olarak tanıtıldı.

Haziran ayında piyasaya sunulması beklenen Asus Zenfone AR; 1 ay gecikmeli olarak, ilk olarak İngiltere’de satışa sunuldu. Asus resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada; cihazın daha fazla ülkede kullanılabilmesi için, yasal izinlerin alınmasına başlanıldığı bilgisi paylaşıldı. İngiltere’de 1.035 $ üzerinden satışa sunulan cihazın; Türkiye fiyatının ne kadar olacağı ise, Asus severlerin en çok merak ettiği konuların başında geliyor.

Özellikleri ile dikkati üzerinde çeken ASUS Zenfone AR

Asus Zenfone AR özellikleri  

Asus Zenfone AR; yüksek teknolojik özellikleri ile daha uzun kullanım sağlanabilmesi için, 3300 mAh batarya ile satışa sunuldu. 23 MP ve 12 MP arka kameralarına eklenen 8 MP ön kamerası ile fotoğraf tutkunlarının beğenisini kazanan cihazda, sanal flaş ve 85 derece açılı HDR özelliklerine yer verildi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Android 7.0 Nougat ile kutusundan çıkacak cihazın; ön sipariş aşamasında, Asus resmi internet sitesinden temin edilebileceği müjdesi verildi. www.andronova.net


Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2017, 15:17

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.