Sony Xperia XA fiyatı A101' de ne kadar?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Bim' den sonra A101 mağazaları da önemli telefon modellerini satışa çıkardı. Bunlardan birini aktüel Nisan sayısında yer verdi. Yeni Xperia XA modelinin satış fiyatı da gerçekten uygun görünüyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

BİM firması ile birlikte Türkiye’nin en büyük 2 marketler zincirinden bir tanesi olarak bilinen A101, 12 Nisan tarihinden itibaren müşterilerine sunduğu aktüel ürünlerini duyurmuştu. Yeni ürünleri erkenden tükenmişti.   

Yeni kampanyalar ile beraber telefondan televizyona birçok üründe büyük indirimler getiriyor. Sanal gerçeklik ürünlerinin olduğu gözlükler, kablosuz fare gibi birçok teknolojik ürünlerin bulunduğu belgelerde, Sony Xperia XA cep telefonları da yer alıyor.

A101 Sony Xperia XA fiyatı

Sony firmasının daha çok ücret-performans olarak sunmuş olduğu akıllı telefonlarda 5 inçlik bir ölçüde HD bir ekran yer alıyor. 2 GB RAM desteği ve 16 GB depolama alanlarını sunan akıllı cihazın en çok güvendiği mekanizması kamerası. Arka tarafta yer alan 13 MP kamera özelliğiyle ön tarafında bulunan 8 MP kamera ile bu ücrete göre çok daha kaliteli çekimler yapan akıllı cihazlar, 2300 mAh’lik bataryalarıyla beraber şu anda A101 marketlerinde kullanıcılarını memnun etti.

Bu ürün hala A101′ de satışta mı bilemiyoruz. Size en yakın bir A101 marketlerine giderek hala varsa bu fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Sony Xperia XA fiyatı A101' de ne kadar?

A101 telefon fiyatları

Normal mağazalarda 840 Türk Lirası ile 1399 Türk Lirası arasında ücretler ile satılan akıllı cihaz, A101 mağazalarında Aktüel farkları ile 799 Türk Lirası karşılığında satın alabilirsiniz. 2 (iki) sene Sony firmasının Türkiye garantisi içerisinde olan bu telefon, yapılan açıklamalara göre A101 marketlerinin 7000 adet marketinde yer alacak. Fırsatlardan yararlanmak istiyorsanız en yakın markete gidebilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2018, 02:33

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.