Uygun fiyatlı Google Pixel çıkıyor mu?

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Google firmasının akıllı telefon sektöründeki markası Google Pixel yeni telefon modeli ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Fakat bu yeni telefon modelinin fiyatı diğerlerinden biraz daha uygun olacak gibi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Google’ nin Android telefonları beklenilen kadar satış yapamadı. Google, umduğunu bulamadığı akıllı telefonlarda devam kararı aldı. Ama bu bir gerçek ki Android sürümlerini geliştirdiği için kendi kullandığı telefonlarda daha stabil çalışmakta. Aynı zamanda yeni güncellemelerden ilk faydalanan modeller oluyor.

Mobil kullanıcıların Android işletim sistemini en katıksız haliyle kullanabilecekleri telefon modeli Google pixel son dönemde popüler olamaya başladı. Google pixel modelleri son dönemde sergilediği yüksek performans ve güncellemeleri ilk almalarından dolayı bazı kesim tarafından ilk tercih sırasında yer aldı. 

Uygun fiyatlı Google Pixel

Uygun fiyatlı Google Pixel çıkıyor mu?

Google firması orta segment grubunda piyasaya çıkaracağı modelinde bir üst seride yer alan performansı verecek gibi. Orta segment olarak çıkacak olan Pixel serisinde Google Snapdragon 710 işlemciyi kullanacak. Mobil dünyasında en performanslı işlemcileri üreten Qualcomm firması telefonların yüksek performans seviyesine ulaşabilmesi için  Snapdragon 710 işlemcisini duyurmuştu.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

ucuz Google Pixel fiyatı

Bir çok amiral gem telefon modelinde şuan bu firmaya ait Snapdragon 845 işlemcisi kullanılmaktadır. Snapdragon 710 ise bu yeni işlemci ile aynı fabrikasyon süreci ile üretilmektedir. 3. nesil kyro 360 çekirdekleri bu yeni işlemciye güç vermektedir. 8 çekirdeği bulunan bu yeni işlemci enerji verimliliği ile yüksek performansı aynı anda vermeyi hedefliyor.  Bu işlemcide yer alan çekirdekleriden 6’sı 1.7 GHz frekans hızını sunarken, diğer iki çekirdeği ise 2.2 GHz frekans hızı vermektedir. 

Bu işlemci ile Google yeni modelinde yüksek performans almayı hedeflemektedir. Bakalım ucuz Pixel gerçek olacak mı?


Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2018, 02:50

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak