Vestel Venüs 5.0 X internet ayarları nasıl yapılır

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Vestel marka Venüs 5.0 X modellerinde üç GSM operatöründe internet kullanabilmek için APN ayarları nasıl yapılır? APN internet ayarları resimli anlatım…

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Akıllı telefonlar ülkemizde ve dünyada en çok kullanılan cihazlardır. Bu sektörün gelişimi her geçen gün arttığından dolayı sektöre yeni markalarda bu süreçte girmektedirler. Mobil sektörünü elinde tutan belirli başlı büyük markalar olmakla beraber diğer markalarda hatırı sayılır satışlar yapabilmektedir. Çünkü kullanıcı sayısı milyonlarla tabir edilen sektörde her marka kendine bir yer bulabilmektedir. İşte o markalardan biri olan ve ülkemizin yerli sermayesi ile çıkarılan venüs marka telefonlarda GSM hattınıza ait internet paketlerini nasıl kullanabileceğinizi bu haberimizde yayınlayacağız.

Vestel Venüs 5.0 X internet ayarları nasıl yapılır

Venüs 5.0 X modelinde hattınıza ait APN ayarlarını yaptığınızda Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom hatlarına ait internet paketleriniz kullanabilirsiniz. İlk olarak aşağıdaki resimde gösterdiğimiz Ayarlar bölümüne giriş yapınız. Ayarlar simgesi ekranda çark şeklinde bulunmaktadır.

Vestel Venüs 5.0 X internet ayarları nasıl yapılır

Ayarlar bölümüne giriş yaptığınızda ise karşınıza bir çok seçenek gelecektir. Bu seçenekler içerisinde telefonda bağlantı ayarlarını yapabileceğiz Kablosuz ve Ağlar bölümüne giriş yapınız. Daha sonra bu bölümde yer alan “Diğer” seçeneğine tıklayınız.

Vestel Venüs 5.0 X internet ayarları

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Diğer başlığı altında ilk ekranda göremediğiniz diğer bağlantı seçenekleri karşınıza gelecektir. Bu ekranda yer alan Mobil Ağlar yazısına tıklayarak APN kurulumuna devam ediniz.

Vestel Venüs turkcell internet ayarları

Mobil ağ ayarları başlığı altında ise yine yapmanız gereken bir kaç işlem bulunmaktadır. Bu seçenekler arasında veri etkin yazısının karşısında bulunan seçeneği aktif ediniz.

Vestel Venüs vodafone internet ayarları

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Bu işlemin ardından gelen ekranın sağ üst köşesinde bulunan “+” işaretine tıklayınız. Eğer listede kullandığınız gsm hattına ait APN yüklü ise herhangi bir işlem yapmayınız. Yüklü değilse + işareti ile yeni apn yükleme işlemlerini yapabilirsiniz.

Vestel Venüs Türk telekom internet ayarları

Aşağıda yeni APN giriş ekranını görmektesiniz. Erişim noktasını düzenle ekranından Ad  bölümüne  ……. Internet, APN bölümüne ise internet şeklinde yazınız. Diğer kısımları ise boş bırakınız. Bu işlemin ardından son olarak ise yapmış olduğunuz ayarların telefonda aktif olabilmesi için kaydet tuşuna basınız.

Vestel Venüs internet ayarları


Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2017, 20:02

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.