Xiaomi 64 MP kameralı modeli

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Xiaomi için yeni bir bilgi var. 64 MP değerinde ve Dual kameralı bir telefon için çalışma yaptığı yönünde bir sızıntı geldi. Peşinden Samsung' ta Galaxy A7S' de 64 Megapiksel olacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Cep telefonunda son yıllarda kamera üzerinden üreticiler bir nevi savaş halindeler. Çıkarılan kameralardaki  MP değerleri git gide yukarı çıkıyor. Yetmiyor 2 kamera, 3 kamera, 4 ve 5 kamera diye çoklu kameralara döndü.

Yeni yayınlanan bir haberde Xiaomi tarafından 64 Megapikselli bir model için çalışma yaptığı yönünde bir bilgi sızdırıldı. Bilgi ünlü XDA sitesinde yer aldı. Kanıt olarak Redmi K20 Pro bizdeki adı “Xiaomi Mi 9T Pro”‘ nun ROM’ u içerisinde yer alan kodlarda 64 MP ultra piksel moduna dayandırıldı. 

İncelenen kodda bu mod dışında birde 64 MP ile başlayan “Dual camera” yazısı da görüntülendi. Yani çoklu bir kameradan söz ediliyor.

Xiaomi 64 MP kameralı modeli

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi ve Samsung’ tan 64 MP kameralı telefon 

Bir diğer bir haberde ise tahminleri çoğunlukla doğru olan yayın kaynağına göre Samsung’ un 64 MP sensörün bir Redmi modelinde kullanılacak.

Bu kamera yeni bir Xiaomi modelde mi yoksa Redmi modelinde mi kullanılacak henüz net bir bilgi yer almıyor. Yazılım ve donanımsal bilgilerin henüz yer almadığı sızıntısın devamının gelmesi bekleniyor.

Gelelim Samsung tarafında yer alan bir sızıntıya. Galaxy A70s diye modelde 64 MP sensörün kullanılacağı söylenmekte. Bu söylemler iki şirketin büyük bir rekabet içerisinde olacağını düşündürüyor. Tabi bu kamera konusunda.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak