Xiaomi Mi 9 performans testi AnTuTu

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Xiaomi Mi 9 hız testlerinde önemli bir başarı elde ettiği. AnTuTu testinde önemli bir puan alan Mi 9 hem güçlü donanımı ile hem de fiyatı ile önemli bir model olacak.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Tanıtımı kısa bir zaman içerisinde yapılacak Xiaomi Mi 9 modeli için önemli bir detay ortaya çıktı. Çıkan bilgi önemli bir reklam gibi durdu. Xiaomi Mi 9 performans testlerinde büyük başarı elde etti.

Xiaomi Mi 9 özelliklerine bakıldığında ekranda 6.4 inç, kamerada 48, 12 ve 8 MP 3′ lü kamera, hızlı şarj desteği, 3500 batarya, 6 GB ve 8′ den oluşacak RAM. 

Şu an için 2019 yılı içerisinde en fazla merak konusu olan ikinci telefon modeli Mi9 baya bir iddialı puanla geliyor. 

Xiaomi CEO’ sunun süpriz yaparak basınla paylaştığı Xiaomi Mi 9 görsellerinden sonra en önemli paylaşım ise Xiaomi Başkan Yardımcısının yaptığı AnTuTu test puan bilgisi.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi Mi 9 performans testi AnTuTu

Xiaomi Mi 9 AnTuTu puanını gördünüz mü?

Paylaşıma bakıldığında 7 nm 855 Snap. işlemci kullanılan Mi9′ da büyük performans alındığı ortaya çıktı. Güçlü donanım ve uyumla AnTuTu testinde 387851 puan aldı.

Bir başka marka olan Lenovo’ nun Z5 Pro GT modelinin aldığı puanı geçen Mi 9, bakalım Galaxy S10 karşısında ne yapacak!

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

S10 ve Mi 9 aynı zamanlarda satışa çıkabilir. Her iki model arasında büyük fiyat farklı olacağı aşikar. 

Xiaomi Mi 9 AnTuTu puanıXiaomi Mi 9 özellikleri


Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2019, 02:07

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.