Xiaomi Mi Play özellikleri: En estetik tasarım

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Xiaomi Mi Play özellikleri ve tasarımsal yapısına yer verdiğimiz haberimizle Mi Play' ın dikkat çeken yanlarını ortaya çıkarmaya çalıştık. Xiaomi için katkılarınızı bekliyoruz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Dünyanın en iyi telefon üreticilerinden bir tanesi olarak bilinen Xiaomi, yeni bir telefon (Mi Play) ve onunla birlikte yeni bir çentik tanıttı. Son derece kullanışlı özellikleri ile dikkat çekmeyi başaran Xiaomi Mi Play cep telefonu; hem tasarım açısından, hem de özellikleri açısından büyük merak uyandırdı. Bundan kısa bir süre önce 24 Aralık tarihinde yeni cep telefonu ile ilgili tüm özellikleri aktaracağını söyleyen şirket, sözünü tuttu. Andronova ekibi olarak, Xiaomi Mi Play fiyatı uygun olması yanında bu cep telefonunun bütün tasarım detaylarını ve teknik özelliklerini sizler için tüm ayrıntılarıyla inceledik. 

Xiaomi Mi Play tasarım özellikleri

Mi Play cep telefonu; Huawei ve Samsung cihazlarda görüldüğü gibi bir tasarımı olmayan dairesel olan bir kamera çentiği görülmekte. Bu modelde diğerlerinden farklı olarak; merkez hizalı ve belirgin. Yuvarlak olmasına rağmen, çok fazla çentik olan bir “su damlası” çentiği olarak da düşünülebilir. Telefonun arka kısmında; iPhone X hattına benzer bir dikeye benzer çift ve arka tarafa dönük kameralar bulmakta. Renk seçeneklerine baktığımızda tümünde; kırmızı ya da mor renkteki moda ile uyumlu gradyan seçenekleri ile harika görünmekte.

Xiaomi Mi Play özellikleri: En estetik tasarım

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi Mi Play özellikleri

Xiaomi Mi Play hangi teknik özelliklere sahip? Xiaomi ait bu model; son derece dikkat çekici özellikleri barındırdığı görünmekte. Bunlardan kimisi; diğer benzer ürünlerden daha öncelikli.

  • 1080 x 2280 ekran tarafı 5,84 inç 
  • İşlemci de MediaTek’ in P35
  • RAM 4 GB ve depolama 64
  • Şarj bağlatısı Mikro USB ve pil 3.000 mAh
  • Arkaya monte parmak izi sensörü
  • Arka 2 MP ve 12 MP yer alıyor

Xiaomi Mi Play tasarım özellikleri

Xiaomi Mi Play cep telefonu için ek detaylar

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Andronova olarak bu cep telefonu modelinde bizim en çok dikkatimizi çeken yönler; daha çok kamera özelliği ve ekran çözünürlüğü oldu. 1080 x 2280 gibi bir ekran çözünürlüğünün olması, son derece net görüntülerin elde etmesini sağlayacak gibi görünüyor. Ayrıca parmak izi sensörünün arkaya monte olması ise, güvenlik önlemini bir miktar daha artıracak.

Şirketin yaptığı cep telefonlarında genellikle kamera lensi oldukça kaliteli oluyor. Şu an için 160 $ gibi bir fiyattan açılış yaptı ve bu hiç de fena değil. Andronova ürün inceleme ekibi olarak konuyla ilgili tüm görüş ve önerilerinizi heyecanla bekliyoruz.

Xiaomi Mi Play fiyatı


Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2019, 20:47

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.