Xiaomi Redmi Note 5 Pro fiyatı ve özellik değerlendirmesi

Andronova
Yazar Andronova 3 Minimum Okuma

Xiaomi Redmi Note 5 Pro fiyatı özellikleriyle kıyaslandığında ve özellik değerlendirmesi çoğu telefonlara göre uygun bir fiyata satılmakta. Yanında birde marka desteğini de unutmayalım.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Uygun bütçe arayanlar için: Xiaomi Redmi Note 5 Pro fiyatı ve gayet olumlu donanım özelliğine sahip. Hadi bu modeli bir değerlendirelim…

Asya’dan çıkan girişimlerin en fazla tutlanlarından bir tanesi de Xiaomi firması oldu. Hem uygun bütçeli ürünler ortaya çıkarması bakımından, hem de tasarım olarak da kendisini kabul ettirmesi bakımından Xiaomi, ciddi bir marka. Üstelik ekran çözünürlüğü de diğer cihazlara göre dikkat çekici.

Xiaomi Redmi Note 5 Pro özellikleri

Bu model incelendiğinde genellikle ortalamanın biraz üzerinde olduğu fikri oluşabilir. Ancak fiyat olarak da ortalamanın üzerinde olduğunu söyleyemeyiz.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
  • İşlemci: 2Ghz 8 çekirdekli Snapdragon 625, grafik Adreno 506
  • Kapasite: 3GB RAM+ 32GB dahili depolama, 4GB RAM+64GB dahili depolama, MicroSD kart desteği
  • Android 7.1.2 ve arayüz MIUI 9.2
  • SIM özelliği: Hibrit çift SIM desteği
  • Arka Kamera: 12MP f /2.2 diyafram açıklığı, PDAF
  • Ön Kamera: 5MP ön kamera, f / 2.0 diyafram
  • Parmak İzi: Parmak izi tarayıcı, kızılötesi sensör
  • Bağlantı: VoLTE (4G), wifi 2.4GHz + 5GHz, Bluetooth ise 4.2, GPS ve GLONASS
  • Şarj: 4000mAh batarya
  • Ekran: 18:9, 5.99 inç 2160×1080 Full HD+ ekran, parlaklık 450 nit, %84 NTSC ve 1000:1 kontrast

Xiaomi Redmi Note 5 Pro fiyatı ve özellik değerlendirmesi

Redmi Note 5 Pro performans değerlendirmesi

Akıllı telefonunuzun oyun konusunda da iyi olmasını istiyorsanız, bu ürünün tam olarak size göre olduğunu ifade etmek mümkün. Hem 4 hem de 6 gb ram bulunan bu model; seçiminize göre farklı performans sergileyebilir. Multi-tasking ve oyunlarda herhangi bir donmanın meydana geldiğini söylemek mümkün değil. Batarya ömrü olarak; sizleri çok rahat bir şekilde 1.5 gün idare edebileceğini söyleyebiliriz.

Kamera Değerlendirmesi Özellikle de renk tonları bakımından son derece başarılı fotoğraflar çekilebiliyor. Ayrıca çok düşük ışıklarda ön flaş devreye giriyor ve böylece çok daha iyi bir selfy deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Akıllı telefonlarda gerçekçi renk tonlarıda son derece önemlidir. Bu cep telefonunda kameranın doğru ışığı kullandığı ortaya çıkıyor.

Redmi Note 5 Pro fiyatı

Xiaomi Redmi Note 5 Pro fiyat ve değerlendirme puanı 

Bu cep telefonunu birçok web sitesinden veya merkez satış noktalarından(Teknosa,Vatan vs.) 2.180 TL karşılığında satın alabilirsiniz.

Andronova ekibi olarak Xiaomi Redmi Note 5 Pro cep telefonuna 10/8.1 puan vermeyi uygun bulduk. Bu ürünle ilgili tüm görüş ve önerilerinizi heyecanla bekliyoruz.


Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2019, 23:41

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak