2018 Yılında çıkacak telefonlar

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Akıllı telefon sektöründe bir çok model 2018 yılında kullanıcılar ile buluşacak. Peki hangi marka hangi modelini bu yılda kullanıcılarının karşısına çıkacak ?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

2018 Telefon modelleri! 2017 yılında bir çok modeli piyasaya süren firmalar 2018 yılında da çıkarmış oldukları modellerinin yeni serilerinide çıkarmaya hazırlanıyor. Peki 2018 yılında piyasaya çıkacak olan yeni akıllı telefonlarda ne gibi özellikleri bulunacak birlikte bakalım.

Akılı telefon sektörü teknoloji dünyasında en çok rekabetin yaşandığı sektörlerden biridir. 2017 yılında büyük markaların kıyasıya yarışına hep birlikte tanık olmuştuk. 2018 yılında çıkacak modellerde de aynı rekabetin devam edeceği çıkan haberlerden anlaşılmaktadır. Çünkü gün geçmiyor ki bir markaya ait bilgi sızıntısı okumayalım. Şimdi birlikte Apple, Samsung ve Huawei markaların çıkaracağı modelleri inceleyelim.

2018 Yılında çıkacak amiral gemiler

2018 Yılında çıkacak telefonlar

Samsung: Firmanın 2017 yılında çıkardığı Galaxy S8 den sonra şimdide Galaxy S9 ile ilgili çalışmaları başlattı. 2018 yılında üst segment grubunda yer alacak olan Galaxy S9’un tasarımı neredeyse netleşmiş durumdadır.  Teknik olarak ise parmak izi okuyucusu telefonun arka kısmına konumlandırılmış. Ayrıca Galaxy S9 ile Galaxy S9 Plus arasındaki farklar bu yıl daha fazla olacak gibi. Tasarım olarak ise Galaxy S8’in tasarımına benzeyecek olan Galaxy S9 performansı ise herkes tarafından merak edilmektedir.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Apple: Apple firması 10. yıla özel çıkardığı iPhone X modeli ile kullanıcıları memnun etmiş gibi görünmektedir. Firma bu yeni yılda bu modelin iki farklı versiyonunu piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. iPhone XI ve iPhone XI Plus isimleri ile piyasadaki yerini alacak. Tabiki bu isimlendirme bir tahmindir. Çünkü firma son çıkardığı iPhone X ile sıralamanın dışına çıkmış oldu.

Huawei: Dünyada en çok telefon satan üçüncü firma Huawei ise 2018 yılına P20 modeli ile giriş yapacak. P20 modeli sızan bilgilere göre piyasada en üst donanıma sahip amiral gemi olacaktır.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.