2019 Katlanabilir Motorola Razr görüntülendi

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Motorola Razr katlanabilir telefon detaylarıyla görüntülendi. Razr 2019 özellikleri için kısa bir bilgi yer alırken Razr 2019 fiyatı uygun satışa çıkması bekleniyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Sık sık karşımıza çıkan katlanabilir telefonlara bir yenisi daha ekleniyor. Motorola 2019 Razr yakında teknoloji severlerin beğenisine sunulacak.

Flexpai, Huawei, Samsung ve bazı markalarında katlanabilir telefon için çoktandır çalışma yaptıklarını biliyorduk. Bazı markalar tanıtımını yaptı hatta satışa çıkardı. Bu kervana birde Motorola eklendi.

İlk katlanabilir markayı Flexpai’ de gördük. Sonralardan Huawei Mate X ve Galaxy Gold çok ön plana çıkan modeller oldu. Apple tarafında ise patenti görüntülendi ama rakipleri iddialı modeller çıkardığından daha iyisini yapmayak için işi ağırdan aldı. Katlanabilir iPhone’ na bu yıl ulaşamayabiliriz. 

2019 Katlanabilir Motorola Razr görüntülendi

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Motorola Razr 2019 duyuruldı

Motorola katlanabilir telefon modeli ilk olacak olan Razr ile marka değerini ön plana çıkarmaya çalışacak. Tasarımda kapaklı özellik geleceği görülmekte. Özellikler tarafında 855 Snapdragon, RAM 8 ve depolama tarafında da 256 GB olacak. Tasarımda birde çentik olacağı görülüyor. 

Motorola Razr 2019 fiyatı diğer katlanabilir modellere göre daha uygun bir fiyatta satışa çıkması bekleniyor.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.