4.5G 3G Huawei G8 internet ayarları

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Huawei G8 telefonda Turkcell, vodafone ve Turk Telekom internet paketlerini kullanabilmek için APN ayarları nasıl yapılır? 3G ve 4.5G için müşteri hizmetlerini arayınız.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Huawei markası artık adını sıkca duyduğumuz bir cep telefonu markası olmaya başladı. Huawei geçen yıl telefon satışarında ciddi bir başarı elde ederek Apple, Samsung gibi devlerin yanında yr almayı başararak satış sıralamasında üçüncü sırada yer almıştır. Huawei markasının telefon modellerinden biri olan Huawei G8 için internet ayarlarının nasıl yapılacağını bu haberimizde aşağıdaki başlık altında yayınlayacağız.

Huawei G8 APN 4.5G 3G internet ayarları

Huawei G8 modelinde cep telefonu hattınızda var olan internet paketinizi kullanmak isterseniz İlk olarak telefonunuzun ayarlarınıza ulaşmanız gerekmektedir. Aşağıda Huawei G8 telefonun ana ekran görüntüsü yer almaktadır. Bu ekranda sayfanın altında bulunan ayarlar simgesine tıklayınız. Ayarlar simgesi çark şeklinde bulunmaktadır.

 4.5G 3G Huawei G8 internet ayarları

Ayarlar bölümünde Huawei G8 modelinde yapabileceğiniz bir çok ayar seçeneği bulunmaktadır. Ayarlar sekmeleri içerisinden Kablosuz ve ağlar bölümünde yer alan Diğer yazısına tıklayınız.

 4.5G 3G internet ayarları

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Kablosuz ve ağlar başlığı altında bulunan bağlantı türlerinden Cep telefonu ağı seçeneğine tıklayınız.

Huawei G8 internet ayarları

Mobil ağ ayarları başlığında ise ilk olarak Mobil veriler seçeneğini aktif ediniz. Daha sonra telefonda yer alan APN’ler için Erişim Noktası Adları yazısına tıklayınız.

turkcell internet ayarları

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Aşağıda telefonunuzda yüklü olan APN’ler karşınıza çıkacaktır. Burada eğer hattınıza ait APN bulunmuyorsa yapmanız gereken sayfanın altında yer alan çizgi şeklinde simgesi bulunan seçenekler simgesine tıklayınız. 

vodafone internet ayarları

Yukarıda yer alan seçeneklere tıkladığınızda karşınıza seçenek olarak Yeni APN seçeneğini seçerek işlemlerinize devam ediniz.

Huawei G8 4.5g internet ayarları

Erişim noktası düzenle başlığı altında aşağıdaki gibi bir ekran karşınıza gelecektir. Bu ekrandan Ad bölümüne Turkcell Internet APN ksımına ise Internet yazınız. Diğer bölümleri ise boş bırakınız. Daha sonra ekranın altında yer alan çek simgesine tıklayarak APN ayarlarınızı kaydediniz.

Huawei Türk telekom internet ayarları


Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2017, 17:50

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir