Casper Via A1 internet ayarları Turkcell 4.5G

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Casper marka Via A1 modelinde mobil interneti kullanabilmek için APN ayarları nasıl yapılır? Turkcell 4.5G açma kapatma ayarları. Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom ayarları.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Casper marka telefonlar ülkemizde yerli sermaye olmasından dolayı satışları diğer çin menşei telefonlara göre daha fazladır. Casper ilk olarak bilgisayarla başladığı teknoloji serüvenini daha sonra tablet olarak devam ettirdi. Gelişen mobil sektörüne Casper firmasıda kayıtsız kalamayarak akıllı telefon üreterek piyasaya sürdü. İşte o telefonlardan biri olan  Via A1 modeli için hattınıza ait internet kullanımının nasıl yapılacağını bu haberimizde resimli olarak anlatmaya çalışacağız.

İlk olarak Casper Via A1 modelinin ana ekran görüntüsünü paylaşarak anlatımımıza başlayalım. Bu ekranda uygulamalar bölümüne ulaşmanız gerekmektedir. Yapmanız gereken parmağınızla ekranı sol tarafa ittirmenizdir.

Casper Via A1 internet ayarları

Daha sonra aşağıdaki gibi Casper telefonda yüklü olan uygulamalara erişmiş olacaksınız. Buradan Ayarlar simgesini bularak tıklayınız. Ayarlar simgesi çark şeklinde sayfanın sağ alt köşesinde bulunmaktadır. 

Casper Via A1 internet ayarları nasıl yapılır

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Ayarlar içerisinde ise telefon ayarlarınızı yapabileceğiniz bir çok farklı sekme bulunmaktadır. Bu bölümde ise kablosuz özelliği ve ağlar başlığı altında yer alan Diğer yazısına tıklayınız. 

Casper Via A1 turkcell internet ayarları

Diğer başlığı altında ise farklı bağlantı türleri bulunmaktadır. Buradan mobil veri ayarlarınızı yapabileceğiniz Hücresel Ağlar yazısına tıklayınız.

Casper Via A1 vodafone internet ayarları

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Hücresel Ağlar başlığı altında ise mobil internetinize ait ayarlar bulunmaktadır. Buradan telefonunuza tanımlı APN’leri görebilmek için Erişim Noktası Adları yazısına tıklayınız.

Casper Via A1 Türk telekom internet ayarları

Aşağıdaki ekranda olduğu gibi telefonda tanımlı olan APN’ler karşınıza gelecektir. Buradan yapmanız gereken eğer hattınıza ait APN görünmüyorsa ekranın altında yer alan Yeni APN yahzısına tıklayınız.

Casper Via A1 avea internet ayarları

Erişim noktası düzenleme ekranı karşınıza gelecektir. Buradan yapmanız gereken ilk olarak ilk sıraya ……… hattınızın adı Internet yazınız. Daha sonraki APN bölümünede Internet yazınız. Diğer kısımları ise boş bırakınız. Bu ayarları telefona kaydetmek için ise ekranın altında bulunan disket şekline tıklayınız.

Casper Via A1 4.5G internet ayarları

4.5G nasıl açılır 4.5G nasıl kapatılır

4.5G’ i açmak için telefonunuzun mesaj bölümüne 4.5G yazarak 2200’​ e kısa mesaj ile servisi aktif edebilirsiniz. 4.5G a​bonelik iptali için 4.5​G yazarak 2200’ e mesaj atarak onay mesajı geldiğinde 4.5G kapatmış olacaksınız.


Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2017, 01:46

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir