Çerçevesiz Xiaomi R1 fiyatı

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Çinli dev üretici Xiaomi, yeni çerçevesiz telefon modeli Xiaomi R1' i çıkarmaya hazırlanıyor. Yeni telefon modelinin güçlü donanımının dışında satış fiyatı da ilgi göreceği beklenmekte.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi, Türkiye dahil dünya genelinde yavaş yavaş popülerliği artan markalardan biri. Çıkardığı telefon modellerinde güçlü donanım özelliği ve uygun fiyatlarla tercih edilen markalardan biri oldu.

Çerçevesiz ekran diye adlandırılan telefon modelleri bu aralar sık sık gündemde yer almakta. Bunlardan biri olan Xiaomi R1 satışa çıkmaya hazırlanıyor.

Xiaomi, daha önce çıkardığı çerçevesiz mode Mi Mix’ den sonra şimdi de Xiaomi R1 modelinde çerçevesiz tasarım kullanılacak. Daha önce Xiaomi Mi 7 ince çerçevesiz olarak çıkacağı söylentisi şimdilerde yerini Xiaomi R1′ e bıraktı.

Xiaomi R1 özellikleri

İnce çerçevesiz tasarım, parmak izi okuyucu, USB Type-C ve çift ön kameraya sahip olacak.  Şu an için tam özellikleri belli olmayan modelin bakalım satışa ne zaman çıkacak?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Xiaomi R1 fiyatı 220- 227 dolar gibi bir fiyatla satışa çıkması bekleniyor.

Çerçevesiz Xiaomi R1 fiyatı


Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2017, 00:36

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.