Galaxy A10 fiyatı 1100 TL' den başlıyor

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung' un uygun fiyatta satışa çıkardığı Galaxy A10 fiyatı 1088 TL' den başlıyor. Özellikleri parasına göre yüksek diyebiliriz. Kamera MP özelliği ve ekran büyüklü iyi duruyor.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Güney Koreli firma olan Samsung hiç hız kesmeden yüksek ve orta segmentli telefonlarını piyasaya sürmeye devam ediyor. Orta segmentli telefon pazarında da oldukça iddialı görünen dünyanın teknoloji devi Samsung, Galaxy A10 modelindeki akıllı cihazını piyasaya sürdü. Bu telefon modellerinden önce piyasaya sunmuş olduğu Galaxy A30 ve Galaxy A50 akıllı cep telefonu modelleri ile ses getirmişti. Şimdilerde ise Galaxy A10 modeli ile piyasaya iddialı bir giriş yaptı.

Galaxy A10’un teknik özellikleri

Türkiye üzerinde de hali hazırda satışta bulunan bu telefon modeli ekran özellikleri bakımından oldukça dikkat çekici görünüyor. Galaxy A10 modeli telefonların ekran boyutları 6.2 inç büyüklüğünde tasarlandı. Bu ekran üzerinde 1520×720 piksel çözünürlüğe yer veriliyor. Kullanıcıların bu telefon üzerinde yapacağı işlemlerde hız problemi yaşanmaması için dört adet çekirdeğe yer verilmiş görünüyor.

Galaxy A10 telefonlar üzerinde 8 çekirdek Exynos 7884 modelindeki işletim sistemi yer alıyor. Bu akıllı cep telefonu modeli üzerinde toplamda iki adet kamera bulunuyor. Bu kameralardan birisi önde diğeri arkada yer alıyor. Arka kamera 13 MP, ön kamera ise 5 MP çekim özelliğine sahip.

Galaxy A10 fiyatı 1100 TL' den başlıyor

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy A10 hafıza desteği

Son dönemlerde üretilen akıllı telefonlara ek hafıza desteğinin sunulmamasının aksine bu telefon modelinde hafıza kartı girişi bulunuyor. Telefonun mevcut hafızası ise 32 GB’a kadar dosya yüklemeye imkan sağlıyor. Hafıza kartı desteği ile bu hafıza miktarı 512 GB’a değin ulaştırılabiliyor.

Samsung Galaxy A10 fiyatı 1088 TL – 1400 TL arası bulabilirsiniz.

Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak