Galaxy A6 ve Plus Türkiye fiyatı belli oldu

Andronova
Yazar Andronova 1 Minimum Okuma

Samsung' tan yeni A modelleri satışa çıktı. Yeni telefonlar A6 ve A6 Plus Türkiye satış fiyatı yayınlandı. Ön siparişler alınmaya başladı. A6+ Hepsiburada, Teknosa, N11 ve Gittigidiyor satışları bakalım nasıl olacak?

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung‘ un yeni A serisi A6 ve A6 Plus satışa çıktı. Yakın zamanda tanıtımı yapılan modelin Türkiye fiyatı açıklandı.

Samsung, Galaxy A6‘ da kendi geliştirdiği işlemci Exynos 7870 kullandı. Grafik tarafında ise “Mali T830 MP1” yer aldı. RAM ise 4GB, ekran 5.6 HD+ 720×1480 ve ön arka kamera da 16 MP kullanılmış.   

Galaxy A6 Plus kamera tarafı daha etkileyici. Ön kamera 24 MP ve arka tarafta çift kamera bulunuyor. 16 MP ve 5 MP derinlik ölçer kamera ve ekran 6 inç full HD+  

Galaxy A6 ve Plus Türkiye fiyatı belli oldu

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Galaxy A6 fiyatı ve Galaxy A6 Plus fiyatı

Galaxy A6 fiyatı 2700, Galaxy A6 Plus fiyatı da 3100 TL’ den başlayan fiyatlarla 2 yıl Distribütör garantili ve İthalatçı garantili satışlar başladı. 

Yeni A telefon modelleri bi aksilik çıkmaz ise Haziran 2018′ de satışa çıkacak.

Galaxy A6 özelliklerine yer verdiğimiz haberimize alttaki ilişkili haberlerden ulaşabilirsiniz. Bakalım Hepsiburada, N11, Gittigidiyor, Akakce, Cimri, Vodafone, Teknosa, Turkcell, İstanbul bilişim ve Türk Telekom kampanya ile satışa çıkaracak mı? Ön siparişler şimdiden başladı…

Galaxy A6 fiyatı ve Galaxy A6 Plus fiyatıGalaxy A6 özellikleri

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image


Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2018, 00:22

ETİKET:
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.
İnceleme bırak

İnceleme bırak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir