Galaxy A7 (2018) özellikleri internete sızdı

Andronova
Yazar Andronova 2 Minimum Okuma

Samsung firmasının A serisine ait Galaxy A7 (2018) modeline ait yeni, bilgiler internet sızmaya başladı. Birlikte Galaxy A7 (2018) modelini sızan bilgiler ışığında inceleyelim.

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Samsung, geçen yıl olduğu gibi bu yolda en fazla telefon satışı yapan firma ünvanına sahiptir. 2016 yılında 350 milyon gibi dev rakamla liste başı olan firma bu birinciliğini kaybetmemek için yeni modellerini her segmentte çıkarmaya devam ediyor. Bu zaman kadar açıklanan verilere göre yine Samsung akıllı telefon satışında üst sırada yer almaktadır. Samsung bu yılda serilerine ait telefonlarını teker teker çıkararak gelecek yılın hazırlıklarına başladı. İşte gelecek yıl karşımızda olacak modellerden biri Galaxy A7 (2018).

Galaxy A7 2018 özellikleri

Galaxy A7 (2018) modelini bu yıl yenileme çalışmalarına başladı. Bu model A serisi içerisinde en hızlı ve en üst donanıma sahip modeli olacak. Daha önce bir çok defa hakkında sızıntı haber yapılan Galaxy A7 (2018) modeli bu sefer teknik özellikler ve tasarım resimleri ile internette göründü. Şimdi teknik özellikleri kaba taslak belli olan modelimizi incelemeye başlayalım.

Galaxy A7 (2018) modeli aslına bakarsanız bir performans canavarı olmuş. Son gelen bilgiler de Galaxy A7 (2018) modelinin  Exynos 7885 işlemci ile üretileceği söylenilmektedir. Bu işlem 14 nm ile üretilen ve sekiz çekirdeğe sahip bir işlemcidir. Ayırca işlemciye destek olarak ise Mali-G71 GPU kullanılmıştır. Telefonda dikkat çeken diğer detay ise RAM kapasitesidir. Gelen bilgiler eğer doğru ise Galaxy A7 (2018) modelinde 6 GB RAM kullanıldı.

Galaxy A7 (2018) özellikleri internete sızdı

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image

Yukarıdaki resimde GeekBench testinde Galaxy A7 2018 modeli tekli çekirdek ile 1490, çoklu çekirdek ile ise 4172 performans puanı aldığı görünmektedir. 

Ayrıca bu teknik özelliklerinin yanı sıra internette yayınlanan tasarım resimlerine baktığımızda ekran kasa oranlarının çok iyi ayarlandığını görmekteyiz. Fakat amiral gemilerinde göre daha kalın olduğu görülüyor. Yayınlanan resimlerde cihazda kullanılan materyalin cam mı yoksa alüminyum mu olduğu tam belli olmamaktadır. Aşağıda Galaxy A7 2018 modeline ait resim sizlerle paylaşılmıştır.

Galaxy A7 2018 özellikleri


Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2018, 15:09

Sponsorlu reklam
Ad imageAd image
Yazar Andronova
Takip etmek:
Andronova, Teknoloji alanında bir çok soruna yönelik çözüm odaklı içerikler üretmekte. Zaman zaman Teknoloji haberlerinin yer aldığı sitemizden destek hizmeti almak isteyen kullanıcıların içeriklerde yer alan müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri gerekebilir.